theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Αλλαγή Δικαστικού Αντιπροσώπου στην Αρήνη

      Τελικά έχει δίκιο ο λαός, "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", μόνο που στην περίπτωσή μας υπάρχει πυρκαγιά που άρχισε ήδη να   ..τσουρουφλίζει αρχίζοντας από τον πρωταγωνιστή. Τι τσουρουφλίζει θα τον ...κάνει κάρβουνο.... 
      Αυτός είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 19 στην Αρήνη Γιώργος Βλάμης από το Λέπρεο. Αυτό το "λουλούδι". Μετά τη χοντρή παράβαση (μη παράδοση του σάκου) και την αυτεπάγγελτη  δίωξη από τη Εισαγγελία Πύργου, παρουσιάσθηκε χθες ο "κύριος" στο δήμο Ζαχάρως για να παραλάβει τον νέο σάκο για σήμερα. Όμως αυτό δεν έγινε διότι είχε μεσολαβήσει παρέμβαση τηλέφωνο του Εισαγγελέα και του Επόπτη, οπότε ορίσθηκε νέος δ. α. μια κυρία.  Ο Κατηγορούμενος με όλη του τη θρασύτητα διαμαρτυρήθηκε στον δήμο έντονα αλλά η ...παραπομπή στον Εισαγγελέα τρέχει....με εκατό.

 SOS   ΓΙΑΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ. 
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;
Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ή ΟΧΙ;

1 σχόλιο:

  1. Κε Κόλλια ο νέος Δήμαρχος να πάρει θέση ως τι στην προκειμένη περίπτωση; Ως δικαστής; Ως εισαγγελέας; Το ζήτημα, από ότι μπορώ να καταλάβω από το ρεπορτάζ σας, άπτεται της δικαιοσύνης, ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΗ, μπορεί και πρέπει τάχιστα να το ξεκαθαρίσει. Ο Δήμαρχος σε μια ευνομούμενη δημοκρατική πολιτεία δεν δικάζει, ούτε υπαγορεύει στους θεσμούς πως θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλει να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή