theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Όλα τα σενάρια με την Αρήνη...........


      Δε γνωρίζω και δεν έχω ψάξει αν η Αρήνη  σχετίζεται με την ομόρριζη ειρήνη. Πάντως ήταν μια από τις 7 πόλεις του βασιλείου του Νέστορα. Ακριβώς δεν έχει εξακριβωθεί πού ήταν, πολλοί πιστεύουν ότι την έχει σκεπάσει η λίμνη του Καΐάφα. Κι αυτή, όπως και η Άλβενα [Μίνθη], έχουν αποτελέσει πρωτεύουσες του δήμου. Ακόμη δε το ειρηνοδικείο και υποθηκοφυλακείο στη Ζαχάρω κρατάνε το όνομα της Αρήνης Τέλος πάντων...Γιατί τα γράφω αυτά; Έτσι μια και αυτές τις μέρες η Αρήνη έχει γίνει το μετεκλογικό πρώτο θέμα στον δήμο μας. 
   Επί μακρόν και επισταμένως έχουμε αναφερθεί για την περίπτωση της νοθείας στις εκλογές του Μαΐου. Πλέον αυτεπάγγελτα έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και αναμένομεν.
       Αριστερά έχουμε μια λίστα , όπου η 1η στήλη με κόκκινο   είναι οι ψήφοι που πήρε ο κάθε υποψήφιος δ.σ. στην Αρήνη, η 2η στήλη είναι οι συνολικές ψήφοι σε όλο το δήμο αφού αφαιρεθούν οι ψήφοι της Αρήνης, η 3η είναι οι συνολικές ψήφοι σε όλο το δήμο, μαζί και της Αρήνης και η 4η στήλη η σειρά εκλογής των δ.σ.εάν αφαιρεθούν οι ψήφοι της Αρήνης.
    Σύμφωνα δε με νομικούς, όπως και έχουμε αναφέρει, υπάρχουν 2 εκδοχές: 
  • Επανάληψη των εκλογών στην Αρήνη
  • Ακύρωση και μη μέτρηση των ψηφοδελτίων για την αυτοδιοίκηση 
     Σε περίπτωση επανάληψης θα έχουμε τρωικό πόλεμο για την τελευταία και προνομιούχα 16η θέση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων. Άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη μάχη που θα είναι ανηλεής μέχρι χαρακωμάτων είναι οι:

       Γεωργακόπουλος Δημήτριος με 328 ψήφους     [ έχει πάρει       9]
       Πάππου Κωνσταντίνα                325    >>         [     >>        (;) 46]
       Σαντάρμης Χαράλαμπος             323    >>       [     >>              4]
       Μπαμπάτσικος  Ιωάννης             300    >>       [      >>           27] 
  
       Σε περίπτωση ακύρωσης και μη μέτρησης των ψηφοδελτίων της Αρήνης τότε, όπως φαίνεται και στη λίστα, 16ος δ.σ. εκλέγεται ο Γεωργακόπουλος Δημήτριος με 328 ψήφους που παίρνει τη θέση της Πάππου με 325. 
    Συνάμα επέρχεται και μια μικρή αλλαγή στη σειρά των εκλεγμένων που φαίνονται και στη λίστα, συγκεκριμένα ο Τριγάζης ξεπερνά τον Μπαλαδήμα και είναι 6ος από 7ος.
Οψόμεθα......     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου