theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΓΕΙΑΣΟΥ ΝΙΚΟ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΕΣΙ!!!

     Ο Νίκος Κοροβέσης εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φαρμάκη και μάλιστα σε  πολύ καλή σειρά. Το πάλεψε παντοειδώς και ποικιλοτρόπως και ΜΠΡΑΒΟ του!
    Όμως οι Κακοβατίτες, χολωμένοι ή χολιασμένοι και μη,  πετάνε και τη...στραβή τους, την ανάποδη. Πέντε πιθαμές κατέβασε-λένε- τον προϋπολογισμό της επιχείρησης στην εστίαση, μόνο ο Μητσοτάκας δεν τραπεζώθηκε με ψαρούκλες και φρέσκα οστρακοειδή στην ταβέρνα. 
   Άντε ρε κατεργάρηδες Κακοβατίτες, σας ξέρω καλά από τότε που πηγαίναμε στο Γυμνάσιο, και τα καλαμπούρια σας έσταζαν χολή. Να μη δείτε κάποιον να προκόβει, καλά  έκανε το παιδί, χωρίς αυγά φτιάχνεις ομελέτα; Δεν φτιάχνεις!
    Οι άτιμοι του έβγαλαν κιόλας ποιηματάκια, οπότε κι εγώ επιρρεπής και μανούλα σε τέτοια, το παραδέχομαι, σας παρουσιάζω ένα χαριτωμένο στοιχάκι:
         Γειά σου ρε λεβεντάκο Κοροβέση
         πούρθες από  το Αρβανιτοχώρι  
         Κι ο παππούς σου αγόρασε ένα φέσι 
         αλλά σε κανε ξενοκίνητο παπόρι!
Φαντάζομαι ότι ο Νίκος γνωρίζει τι άδει ο κόσμος για το φέσι, έτσι;
   
   Πάντως ο Κοροβέσης και τι δεν έκανε για να γίνει....περιφερειάρχης. Ακόμα και δικό του γραμματόσημο εξέδωσε [το δίπλα] και έστειλε χιλιάδες φακέλους με την αρχοντομουτσουνάρα του σε Ηλείους πολίτες και όχι μόνο[1] 
   Νικολάκη προχώρα σε θέλει όλη η ...χώρα, κι άστους να λένε οι Κακοβατίτες κι εμένα τον ίδιο. 

[1] Πήγα και εγώ κάποτε να γίνω βουλευτής  με τι; Με ...στραγάλια και μπιθάμες, γυμνός στα αγκάθια. Το μόνο που κάναμε με τη συνυποψήφια μου γιατρό Αντωνία Χαρίτου, Δ/ντρια τώρα στον τομέα νεογνών του Μαιευτήριο "ΡΕΑ", ήταν που ένα βράδυ πήγαμε στα Μακρίσια και δώσαμε...υλικό. Πόσες ψήφους πήραμε στο χωριό; Ένα στρογγυλό ..κουλούρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου