theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και Χρυσή Αυγή


         Όπως κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου ημέρα εθνικής παλιγγενεσίας  μαζί με όλη τη χώρα και η Ζαχάρω θα φορέσει τα γιορτινά της. Περίπου θα συμβούν με πάσα μεγαλοπρέπεια τα εξής: Θα τελεσθεί δοξολογία στον Άγιο Σπυρίδωνα, που είναι  πολιούχο. Κάποιος φέρελπις καθηγητής ή διδάσκαλος χρηστών ηθών και εθνικών φρονημάτων, αλλά καμιά φορά και ..σωστός, θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας και ακολούθως θα λάβει χώρα κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη. Στη συνέχεια θα γίνει παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων (Δήμαρχος και λοιπή δημοτική αρχή,   πολιτικές αστυνομικές αρχές, παπάδες και κάθε λογής  διευθυντάδες).
        Καλώς όλα αυτά, όμως ενημερωθήκαμε από    ένα πουλάκι (και ξέρετε πολλές φορές τα πουλάκια λένε νέα πιο αξιόπιστα από  τις έγκριτες πηγές) ότι φέτος θα λάβει χώρα  ένα γεγονός που θα κόψει την «ευαισθητοποιημένη» και «προβληματιζόμενη» μικρή κοινωνία της Ζαχάρως  στα δύο.  Ποιο είναι το γεγονός; Είναι σχετικό με την επώαση του φιδιού. Η Χρυσή Αυγή προγραμματίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της  με την κάθοδο ειδικού αγήματος, μιας ομάδας ή καλλίτερα ενός τσούρμου οπαδών της με τα  γνωστά χαρακτηριστικά όπως ξυρισμένα κεφάλια(1), μαύρα μπλουζάκια με το σήμα τους και τα σχετικά φουσκωτά μπράτσα.
Βεβαίως τι να κάνουμε, αφού το κόμμα τους είναι μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου, έχουν δικαίωμα να καταθέσουν στεφάνι. Επί αυτού γεννιούνται ισχυρά ερωτήματα που το καθένα έχει  τη δική του σημασία και περικλείει τεράστιες αντιφάσεις:
Α: Το ηρωικό ΟΧΙ δεν ήταν ΟΛΩΝ των Ελλήνων κατά των Γερμανών και Ιταλών φασιστών;
Β: Οι χρυσαγίτες τι θα τιμήσουν; Εκτός εάν θέλουν να τιμήσουν τους ταγματασφαλίτες, τους μαυραγορίτες και τους γερμανοτσολιάδες!
Γ: Γιατί προχθές, ως πούροι αντιμνημονιακοί  δεν συμμετείχαν στη διαδήλωση κατά της Μέρκελ (2);
Δ:  Επιτρέπεται να παρελάσουν γιατί το πουλάκι κάτι τέτοιο μου σφύριξε..Εμείς, όπως και όλος ο κόσμος ξέρουμε,  ότι πουθενά και ποτέ κανένα κόμμα   δεν παρελαύνει.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ
 ΔΙΑΦΥΛΆΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΗΣ
 ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ 
 ΤΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ 
(1) Η  πλειοψηφία από αυτούς, τα ξύριζαν από την αρχή καθότι ήσαν καράφλες και είχαν πρόβλημα άνευ λόγου.  
(2) Αλήθεια γιατί δεν τα βάζουν με ισχυρούς και δυνατούς, ξένους και μη, αλλά μόνο με τους φτωχούς και τους καταφρονεμένους όπως είναι τα μαυράκια, οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντέζοι; Κάτι χρυσαυγήτες πήγαν να κουνηθούν στη Θράκη κατά των Μουσουλμάνων και τους περιμάζεψε στο άψε-σβήσε η ΚΥΠ. Απλώς όσοι δεν έχουν από πίσω τους ισχυρό κράτος έχουν γίνει έρμαια των κάθε είδους ..Ελληναράδων. Τους Κινέζους όμως και τους Ρώσους δεν τους πειράζει κανείς….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου