theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......................

         Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες
        Πέρασαν περί τα 8 ολόκληρα χρόνια από τότε που αρχίσαμε να επικοινωνούμε  και να συμπλέουμε σε τούτο εδώ το βήμα, Ήταν Οκτώβρης του 2010 όταν δειλά-δειλά   πρωτοεμφανιστήκαμε με κύριο μέλημα, κατά κοινή παραδοχή,  από τη μια τη σταθερότητα και την κανονικότητα των δημοσιευμάτων κι από την άλλη την αδιάκοπη φροντίδα  για μια ικανοποιητική στάθμη ποιότητας και αισθητικής. Μέρα παρά μέρα συνεχώς υπήρχαν καινούργιες αναρτήσεις, που θέλω να πιστεύω ότι ήσαν ενδιαφέρουσες για τη μικρή μας κοινωνία.
     Αποτέλεσμα ήταν πραγματικά να μας αγκαλιάσετε και η επισκεψιμότητα να αγγίξει υψηλά ποσοστά, του ύψους 7000 έως 10000 μηνιαίως.
  Παρόλο που όλο αυτόν τον καιρό που είμαστε μαζί, συνέβησαν μερικές ανασταλτικές καταστάσεις, κυρίως περιπτώσεις υγείας, υπήρχε φροντίδα εξαρχής, προγραμματισμός αναρτήσεων,  ούτως ώστε να επιτυγχάνεται η συνέχεια με κανονική ροή.
    Να όμως που στην τελευταία μου δοκιμασία 1  «δεν κρατήσαμε τον λόγο μας», γιατί αλλιώς τα υπολογίζαμε κι αλλιώς μας ήρθαν. Έτσι αν και είχε γίνει σχετικός προγραμματισμός, εκ των προτέρων, με μια σειρά από αναρτήσεις για τα ΝΕΔΕΙΑ, στο τέλος ακολούθησε ένα κενό και μια απουσία. 
   Πιστεύω και εύχομαι πως σιγά-σιγά θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς, βεβαίως και με τη δική σας συγκατάθεση!

1 Για αυτή τη δοκιμασία που άρχισε στις 3 του Μάη με την πρώτη μου είσοδο στον Ευαγγελισμό και την πολυήμερη προσμονή μου μέχρι να γίνει η εγχείρηση της κοιλιοκήλης στις 16 του μήνα, μαζί με διάφορα σχετικά ενδιαφέροντα συμβάντα, θα αναφερθώ σε άλλες αναρτήσεις. Πιστεύω όλα να πάνε καλά!

1 σχόλιο:

  1. Δεν κάλυψες τους παραδοσιακούς χορούς, του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού σου. Γιατί ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή