theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟΝ ΔΕΛΤΙΟΝ...ΘΥΕΛΛΗΣ

Α Ν Α Κ Α Τ Α Τ Α Ξ Ε Ι Σ
 Σ Τ Ο Ν   Δ Η Μ Ο   Ζ Α Χ Α Ρ Ω Σ

   Σας ενημερώνουμε ότι εντός της εβδομάδας επίκεινται ραγδαίες εξελίξεις στον Δήμο Ζαχάρως με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί και Μείζονα & Ελάσσονα αντιπολίτευση.
    Σύμφωνα με έμπιστες πηγές από τους ίδιους τους "αντάρτες" μια μεγάλη ομάδα από τους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής θα  ανεξαρτητοποιηθεί και θα αποτελέσει Νέα Δημοτική Παράταξη Ζαχάρως. Ο αριθμός των δ.σ. που αναγκάζονται,και έτσι είναι,  να δράσουν με αυτό τον τρόπο, λέγεται ότι δεν είναι ακόμα σταθερός και παίζεται από 5 έως 7. Έτσι λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα δημοτικά πράγματα μπαίνουν σε νέες ράγες....
   Πάντως ακόμα δεν μπορούμε να κρίνουμε τίποτα, ούτε καν εάν έχουν δίκαιο ή όχι. Όμως με το χέρι στην καρδιά καταθέτουμε ότι κανείς από τους πρωτεργάτες [1]  δεν είναι καλουπωτός, είναι όλοι τους πραγματικοί ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι μεσοβέζικοι και προσποιητοί. 
    Οι κινήσεις άρχισαν εδώ και αρκετό καιρό, από μια σειρά κακών χειρισμών της γνωστής τριανδρίας (Π.Δ., Καϊάφας, Παρά Θίν' Αλός, Ειδικοί συνεργάτες αλλά και για ορισμένες ύποπτες Πράξεις προμήθειας κ.τ.λ]  όμως εντάθηκαν και παίρνουν  αυτή τη δημόσια έκφραση τώρα τελευταία. Μάλιστα απόψε έχουν την κρίσιμη συνάντηση, κυρίως για τον αριθμό, βεβαίως με τον σύγχρονο ηλεκτρονικό τρόπο, μακριά-μακριά για να ...αγαπιόμαστε.
[1] Και οι 5 είναι πρωταγωνιστές και κανόνισαν  μάλιστα αρχηγός της παράταξης να είναι εκ περιτροπής και το σπουδαιότερο να προτείνουν μέτρα άμεσης δημοκρατίας όπως καθολικά δημοψηφίσματα, γενικές συνελεύσεις με κανονική συμμετοχή ενός μέλους από κάθε οικογένεια μετά από κλήρωση των μελών της, δημοτικά καταστήματα ευρείας κατανάλωσης για τους άπορους δημότες και άλλα τέτοια μέτρα για τους φτωχούς κτ.λ 

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα σε όλους, ελπίζω και εύχομαι, η νέδα και ο αρχηγός τους ,που λίγο πολύ η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών υποστηρίξαμε,είτε ενωμένοι είτε οχι, να δώσουν στο ελάχιστο λύσεις και προοπτική σ αυτο τον τοπο και τους κατοίκους του.
    Να καταλάβουν επίσης οτι τους στηρίξαμε για να ξεβρωμίσει ο τόπος και οχι τοσο γιατι τους πιστέψαμε, αν και τελικά οπως αποδείχτηκε ακόμα και το ίδιο το διεφθαρμένο σύστημα κάνει ΕΜΕΤΟ τα σωθικά του, περιπτώσεις τυπου πανταζη και συνεργατών του,ουτε το ιδιο δεν τους αντέχει.
    Ας αφήσουν λοιπόν, λίγο εστω, κατα μέρος τα προσωπικά τους συμφέροντα(να μου πείς καλλιγραφίες απο της μυλωνούς..κλπ)και να αντιληφθούν το μέγεθος της ευθύνης που εχει αναλάβει ο καθένας τους ξεχωριστά, γιατί οσον αφορά την τύχη της προηγούμενης δημοτικής αρχης να ξέρουν οτι πάντα υπάρχουν και χειρότερα καμμιά φορά και πολύ χειρότερα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία έχει ο ξανθός Απρίλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι επιταγή των καιρών η αγωνιστική στάση. Λοιπόν καλούς αγώνες υπεράσπισης όσων δεν έχουν φωνή: Αναξιοπαθούντες συμπολίτες και φυσικό περιβάλλον. Δεν είναι ρομαντισμός και ιδεαλισμός είναι απτή ανάγκη επιβίωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου χάνεις φαίνεται

      Διαγραφή
    2. Ρε κουκουλοφόρε είναι δυνατόν να είσαι τόσο βλαξ;
      Κι όμως είσαι και κάνεις μπαμ...
      Είμαι σίγουρος εάν βγάλεις την κουκούλα όλοι θα σκάσουν από τα ..γέλια

      Διαγραφή
  4. άντε και του χρόνου. Καλή Πρωταπριλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή