theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΜΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΙΚΙ

     Το είδαμε και αυτό! Οι λεβέντες της Κυβέρνησης, Γεωργιάδης, Γεραπετρίτης και σια έγραψαν στα αρχ….  τους -αν έχουν- την απόφαση του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (ΣτΕ) που ακυρώνει την πολεοδομική άδεια για την ανέγερση 9όροφου ξενοδοχείου παρά τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης κι από πάνω τους δώρισαν  3.5 εκατομμυριάκια!
Δήμαρχος Πύργου: «Σπάνε» την καραντίνα κορωνοϊού - Κατέθεσε στην ...       Και εμείς κινήσαμε γη και ουρανό για εκείνη την υπογραφούλα του τότε Νομάρχη Ηλείας και νυν δήμαρχου Πύργου Αντωνακόπουλου στις άκυρες άδειες για τα αυθαίρετα του Πανταζή μέσα στο προστατευόμενο από τη NATURA 2000 οικοσύστημα του Καϊάφα και εντός περιοχής απόλυτης προστασίας (Β2 ΖΟΕ).
     Και τι δεν του προσάψαμε του ανθρώπου,  ότι ήταν αναρμόδιος ως και υπέρβαση καθήκοντος & κατάχρηση εξουσίας, παρόλο που ο άνθρωπος  οργισμένος και λάβρος έκανε λόγο για πλαστογράφηση. Βέβαια ποτέ δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, σιγά το πράγμα.
      Νομίζω ότι πρέπει τουλάχιστον να ζητήσουμε συγνώμη.

   Με την ευκαιρία να θυμίσουμε στον δικό μας δήμαρχο την απόφαση που πάρθηκε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο για τους ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Εκείνες οι πομπώδεις διακηρύξεις περί υποχρέωσης και καθήκοντος να διαφυλάξουν τα συμφέροντα του δήμου και του λαού, που πήγαν; 
   Κρίμα η υποχρέωση έγινε χρώση και το καθήκον ΚΑΘΙΚΙ !!!
   Αλήθεια τι έγιναν εκείνες οι έντονες καταγγελίες για τα τόσα σκάνδαλα και οι  διάπυροι λόγοι και πύρινες ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για διασπάθιση και δημόσιου χρήματος;
    Τι να πρωτογράψω και τι να σας υπενθυμίσω.... Για την ψεύτικη οδοποιία, το απορριμματοφόρο, τον Φερλέ  και τόσα άλλα!
  Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική.  
 Διαβάστε τι τους καταμαρτυρούσε πριν δυο χρόνια ο επικεφαλής τότε της μείζονος αντιπολίτευσης και νυν δήμαρχος για τα χρέη της ΔΕΥΑΖ , πυρ και μανία. Ζητούσε από τον πιο μακροχρόνιο αχυράνθρωπο του Πανταζιστάν, τον Νίκο Φάμελο, τον Στρατηγό, μετά από αυτόν είναι ο  κ. Χαραλαμπόπουλος [1] ..."ότι οφείλει επίσης να ασκήσει άμεσα αγωγή οικονομικής  διεκδίκησης από τους καταδικασμένους για την αποκατάσταση  της οικονομικής ζημίας του δήμου."
     Και ακόμη έλεγε:  "Συνιστούμε επίσης στους έντιμους δημοτικούς υπαλλήλους του δήμου Ζαχάρως, για να διαφυλάξουν τη νομιμότητα και να προστατεύσουν την εντιμότητά τους, να μην συνεργάζονται με τα άτομα που σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ζημίωσαν οικονομικά το δήμο και διέσυραν για άλλη μία φορά με τις πράξεις τους τον τόπο μας" 
Αυτά και λοιπά κλικ ΕΔΩ.
    Άντε και τα ξαναλέμε..
      ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! 

[1] Αυτός ο κύριος και κάποιοι άλλοι τότε μεγαλοαντιδήμαρχοι  τώρα παριστάνουν τον αριστερό. Δεν είμαστε κριτές και ούτε κρατάμε κάποιο αριστερόμετρο, αλλά όχι και έτσι! Ποιος ξεχνά  την πολιτεία τους ως εξαπτέρυγα του μεγάλου  Δον και τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου