theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ...

   Α Μ Ε Τ Ρ Η Τ Ο     Β Α Θ Ο Σ 
   Προχτές στη μαύρη 21η Απριλίου τα σχετικά κείμενα αναρτήθηκαν εκτός από αυτή τη σελίδα και στην ομάδα "Ενεργοί Πολίτες της Ζαχάρως" και μάλιστα με την ανάλογη φωτογραφία. 

 Όπως θα παρατηρήσατε και πολλοί από σας στην μεν σελίδα μου υπήρξαν περί τα 27 like και 5 στην ομάδα  Πράγμα φυσιολογικό, είναι ανάλογο με την αντίστοιχη επισκεψιμότητα που έχουν. Όμως στην ομάδα υπήρξαν και αρνητικά 3 σχόλια.  Μόνο από μια μικρή ανάγνωση των ονομάτων η διαφορά είναι εμφανέστατη. Τι λέτε δεν έχει σημασία που στην καταδίκη και το φτύσιμο της χούντας προΐσταται η αφρόκρεμα του λαού μας, όπως γιατροί, καθηγητές δικηγόροι και λοιποί;
 ΄Έτσι για να επιβεβαιώσετε το μέγεθος της περικλειομένης τραγικής  ...κωμωδίας, μπορείτε να τα διαβάσετε στους "Ενεργούς πολίτες της Ζαχάρως"

    Πολλάκις έχουμε αναφερθεί πώς, από που και γιατί προήλθε όλος αυτός ο συρφετός. Και όπως ξέρετε ποτέ δεν τα μασάμε, ούτε στη για τη σκάφη ούτε για τα σύκα!!!
Κι αυτό οπωσδήποτε απαιτεί υψηλό τίμημα ... ΧΑΛΆΛΙ ΤΟΥ!!!
     Κυρίως λοιπόν οι απώτερες καταβολές, ρίζες, οι πρόγονοί τους είναι οι κουκουλοφόροι, οι ταγματασφαλιτες και οι Γερμανοτσολιάδες της Κατοχής που στα επόμενα χρόνια συμπαρατάχτηκαν ΟΛΟΙ με τη μαύρη χούντα και τους σπιθαμιαίους   επίορκους συνταγματάρχες. Στη συνέχεια άλλοι ..μετεξελίχθηκαν σε νεοδημοκράτες, λιγότεροι σε πασόκους και άλλοι πλαισίωσαν διάφορα μορφώματα της ακροδεξιάς με το πιο γνωστό τη χρυσή αυγή, η οποία παρά  το ότι είναι  εγκληματική οργάνωση έφτασε ή καλύτερα βρώμισε την Ελληνική Βουλή. Τελικά τώρα τελευταία οι περισσότεροι έγιναν  ..νεοφιλελεύθεροι και να ο Μητσοτάκας πρωθυπουργός. 
   Πόσο δίκιο έχει ο μεγάλος κοντοπατριώτης μας Παναγιώτης Κονδύλης. που τόνισε ότι:
 " Ο  δ ι ά λ ο γ ο ς   μ ε τ α ξ ύ   ο μ ο φ ρ ό ν ω ν   ε ί ν α ι   ά σ κ ο π ο ς 
κ α ι  μ ε τ α ξ ύ   ε τ ε ρ ο φ ρ ό ν ω ν   α δ ύ ν α τ ο ς"
     Να πω την αμαρτία μου δεν μπορώ να αντισταθώ με τίποτα στις μα....ίες που γράφουν. Βέβαια είναι ξύλα απελέκητα και γράφουν τις ίδιες αρλούμπες, οπότε μια απάντηση τους περιλαμβάνει όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου