theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΖΑΧΑΡΑΙΙΚΑ ....ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ

        Στην προχθεσινή ανάρτηση στο καθιερωμένο πρωταπριλιάτικο αστείο, που  σήκωσε μεγάλο μπουχό και σε μερικούς καλουπωτούς ανέβασε την πίεση, [1] ενυπήρχαν και αρκετά μικρά ή μεγάλα κατά συνθήκη ψέματα. Πρέπει πολλοί να τα προσέξατε καθότι ήταν εμβληματικά, μπηχτές υπόνοιες, υπαινιγμοί. Υπόψη το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αυτά όμως έχουν ψηλά και με τακούνια! 
     Ποια είναι;  
  Το πρώτο που θέλω να τονίσω δεν σχετίζεται με καμιά τέτοια κατηγορία, είναι ωμή πραγματικότητα. 
      Πολλοί δημότες, που πίστεψαν και  υποστήριξαν και λίγο ή πολύ έβαλαν πλάτη  και αγωνίστηκαν για την ...απελευθέρωση της Ζαχάρως, χωρίς καμία ιδιοτέλεια, αρχικά αναρωτήθηκαν και στη συνέχεια αυτό έγινε δυσαρέσκεια  και απογοήτευση. Ακριβώς τις ίδιες διαδικασίες ακολούθησαν και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και μέσα  σε λίγους μήνες από ένας δύο έγιναν 5,6 και βάλε.... Επομένως ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων αντικατοπτρίζει την αλήθεια!
 Το δεύτερο είναι η μετακύλιση αλόγιστων και ασυλλόγιστων χρεών της προηγούμενης περιβόητης δημοτικής αρχής της Καμόρα στις πλάτες των δημοτών.. Είναι πάρα πολλά αλλά αρκούμαστε στα τελευταία. Έχουμε λοιπόν: 110.000 για το  ερείπιο στον Άγιο Σπυρίδωνα, 58.000 στον τελευταίο ενοικιαστή του Παρά θύν΄ αλός, 47.000 στην ΕΤΑΔ,[2  Είναι κι άλλα ...γραμμάτια όπως οι πληρωμές ακόμα των δικηγόρων και δη μη Ζαχαραίων για την υπεράσπιση  των θρυλικών λεβεντών του  Πανταζή. [3] 
   Υπάρχουν και τρίτο και τέταρτο και και.. λ.χ. η ...προτίμηση για έργα και αγορές σε "ξένους" μη Ζαχαραίους εργολάβους και εμπόρους, το θέμα των ειδικών συνεργατών που παραμένουν απλήρωτοι τη υπαιτιότητι του δήμου. Και το άλλο, εν μέσω ΄σκληρής δοκιμασίας του λαού, Covin -19 και  συνακόλουθα οι κύριοι για ανακαίνιση των γραφείων  του δημαρχείου 5000 ευρούλια παρακαλώ [4]. Αλλά για αυτά σε άλλη μας ανάρτηση μαζί και με άλλα καυτά και τσουχτερά!

[1] Το κοντέρ στα στατιστικά του blog χτύπησε πολύ ψηλά νούμερα. Η επισκεψημότητα  εκείνες τις δυο ημέρες έφθασε  1500 !!! 
[2] Για αυτό το χρέος που δουλουπρεπέστατα προσέτρεξε να το πληρώσει σε 3 δόσεις χωρίς να αξιοποιήσει τη δικαστικές διώξεις που τρέχουν και να ρίξει όλες τις ευθύνες δικαιολογημένα  στον Πανταζή και στην παρέα του
[3] Εκείνο το απίθανο και θεόρατο ΠΡΩΣΟΠΙΚΌ χρέος του Πανταζάρα, κλικ ΕΔΩ] των 556.500 στον δήμο το θυμάστε; Τελικά αφού έπεσαν επάνω ...δικηγόροι και παραδικηγόροι, διαγράφηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο.. Ξέρετε για πιο λόγο; Επειδή δεν προέκυψε καμία καμία σχετική ταμειακή δοσοληψία του δήμου. Εντάξει αλλά εκείνο το τεράστιο ποσό πώς και από προήλθε; Θεός και ψυχή τους!!! 
[4] Μα καλά δεν έχει μαστόρους ( αλουμίνια κτλκ) και εμπόρους η Ζαχάρω που πήγαν πέρα στα Ολύμπια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου