theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ: Π.Δ. Περιβάλλον //Ειδικοί συνεργάτες & Δεξιοί // Κάυση σκουπιδιών // Αδέσποτα & Ματρώζος [1 από 2]

Πέρασε και η Διακαινήσιμος εβδομάδα και εμείς εν μέσω  καραντίνας στο σπίτι από την πανδημία  επανερχόμαστε σιγά-σιγά στα δικά μας. Πρώτη θέση φυσικά ο δήμος μας, η Ζαχάρω, η αντάρτισσα Φιγαλία, ο Καϊάφας, τα χωριά μας & ότι άλλο σχετικό κι ...ανάποδο. Οι φίλοι μας στη Ζαχάρω κι από όλη την περιοχή μας βομβαρδίζουν, οπότε οποιαδήποτε παράταση, αποχή ή ανοχή είναι αδύνατη.
     Υπ΄αυτή λοιπόν την έννοια    αρκετά είναι τα θέματα, άλλα "καυτά" κι άλλα πικάντικα. 
  Σήμερα θα ανάψουμε τις δύο από τις τέσσερις λαμπάδες, τις άλλες μεθαύριο.

  Α]  Πρώτο θέμα και για τον τόπο μας είναι το περιβαλλοντοκτόνο νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή [1]με τις πλέον αντιδραστικές διατάξεις όπως κατάργηση της ουσιαστικής προστασίας των περιοχών Natura 2000 με απώτερο σκοπό τις μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, με την ζωνοποίηση και την υποβάθμιση των Φορέων διαχείρισης [2]αυτών και αρκετά άλλα. Ειδικά στον δήμο μας οι κόρακες είναι με το στόμα ανοιχτό, αλλά όμως έτσι θα μείνουν!!! Τα ξαναλέμε με περισσότερα στοιχεία .....
[ΑΜΈΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΆΡΘΡΆΚΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΊΝΩΝ]
    
   Β] Σχετικά με το θέμα της παραίτησης της Ολυμπίας [κλικ ΕΔΩ] και τον διορισμό του  αναπληρωματικού αιρετού, του Σπύρου Κουρούβανη αποδείχθηκε περίτρανα ότι ο Πρόεδρος τις Φιγαλίας, ο Νίκος Κουτσόπουλος είχε απόλυτο δίκιο. Έγινε κανονικά ο διορισμός από τον δήμαρχο, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! 
    Για τα έργα και την πολιτεία της Ολυμπίας στη θητεία της ως πρόεδρος της Ζούρτσας έλαβα αρκετά επικριτικά σχόλια, που κατά βάση αναιρούν τις δικές μου καταγραμμένες απόψεις. Βεβαίως τις εξέφρασα  τελείως προσωπικά,  χωρίς να  λάβω υπόψη μου τις πράγματι λαθεμένες και πολλάκις άσχημες συμπεριφορές. Αλλά με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις! 
     Σε τελική ανάλυση κάπως έτσι είναι όλοι οι δεξιοί. Ας πάρουμε τοπικά, τους δικούς μας,  Κοροβέση, [3] Αλτάνη, και Βλάχο, Ας μην πάμε Γιαννιτσοχώρι μεριά... Καλά παιδιά είναι όλοι τους αλλά, αλλά... Όλοι Μαυρογιαλούρηδες, ο καθένας στο πόστο του, από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο. έχουν δεν έχουν όποια εξουσία. "Κατόπιν ενεργειών μου" τότε ο Θανασάκης, αυτοί οι λεβέντες  " το ΄χουν πάρει προσωπικά" και τέτοια μπουρδοειδή. Κι  όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Φωτογραφίες με τους μεγάλους σε κάθε ευκαιρία και μάλιστα πότε με γλοιώδη και  πότε με δουλοπρεπή πόζα.
   Είδατε ποτέ έναν Αριστερό να ποζάρει έτσι προκλητικά με τον Καλαματιανό; 
      Τώρα για  τους ειδικούς συμβούλους, που μακάρι τα παιδιά να πήραν κανά φράγκο, πολύ φοβάμαι ότι το ...πρόβλημα συνεχίζεται.  Η όλη διαδικασία και καθυστέρηση του θέματος με την Ολυμπία, ημερομηνία παραίτησης σε σχέση με την ημερομηνία διακήρυξης,  δείχνουν ότι όλα έγιναν κατόπιν υπολογισμού και στρατηγικής, αλλά κάπου έχουν μπλέξει.

[1] Βρήκαν ευκαιρία οι θεομπαίχτες τώρα που η Βουλή είναι κλειστή κι ο κόσμος κλεισμένος στα σπίτια του...
[2] Πλέον οι αρμοδιότητες φύλαξης των περιοχών προστασίας ανατίθενται στην Περιφέρεια και στους Δήμους. Κόρακας  κοράκου μάτι βγάζει;
[3 Ο Κοροβέσης από τα Χριστούγεννα με έχει διαγράψει από φίλο στο FB γιατί συχνά τον λοιδορούσα, όμως συνεχίζει απτόητος τον δρόμο του. Αναφέρομαι στον χαζό τρόπο διαφήμισης.  Στα έργα οδοποιίας, στις αιμοδοσίες, στις προσφορές τροφίμων τρέχει και δεν φτάνει.Ακόμα και  φράουλες προσφέρει. Όλα τα καρπούζια τα κόβει και τα μαχαιρώνει! Τέλος πάντων ..όλα αυτά για την ανάπτυξη του ...τουρισμού, αλλά τι σχέση έχει ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΌΣ; Ο Κοροβέσης με τον πολιτισμό έχει την ίδια σχέση όπως έχω εγώ με τη NASA!

2 σχόλια:

  1. Ρε φίλε κάθε φεγγάρι μας λες τα αντίθετα από το προηγούμενο!!!
    Πχ αυτή την Ολυμπία την έχεις κάνει λάστιχο…. Την τραβάς από δω και μετά από κει…… Μετά τις εκλογές με την «χουντοφυλλάδα» του Μπηλιώνη ….κλπ ήταν κακή , χθες ήταν καλή και ας είναι δεξιά… Σήμερα πόσο κακή είναι, αφού είναι δεξιά … όπως όλοι οι δεξιοί….
    ΑΜΑΝ !!
    Το ίδιο κάνεις και με τον Δήμαρχο ….. Χθες ήταν καλός και όταν δεν δίνει οφίτσια σε «αριστερούς» φίλους σου είναι κακός !!
    Μία έτσι μία αλλιώς …. ΑΜΑΝ!!!
    Γιατί λοιπόν να σε πάρουμε σοβαρά τώρα… ΑΜΑΝ!!!
    Σοβαρέψου πια …. Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες..
    Κάνε καμιά άλλη δουλειά..!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Κουκουλοφόρε ώστε έτσι; Κριτικάρουμε και κατακρίνουμε τον Δήμαρχο γιατί δεν δίνει οφίτσια σε «αριστερούς» φίλους μου. Λεβέντη πρέπει να ξέρεις και το ξέρεις ότι κρίνουμε πράξεις και όχι πρόσωπα, ατράνταχτη επιβεβαίωση είναι οι καλοί και πολλοί φίλοι μου παντού κι από όλους τους χώρους εκτός από τους φασίστες [μια ματιά στο κοντέρ της επισκεψιμότητας πάνω-πάνω στη δεξιά στήλη τα λέει όλα]. Πιο φρέσκια απάντηση είναι οι ..Λαμπάδες, και οι δυο, αλλά και οι Πατάτες με τη Ζούρτσα, την Παρασκευή 10 του Απρίλη! Μη βουρλίζεσαι όμως περισσότερο..σε μάθαμε και σένα ...Φτάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή