theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ

Υδροπονία μια νέα καλλιέργεια χωρίς έδαφος
    Πρόγραμμα κατάρτισης (Σύγχρονη Τηλεκπαίδευση) στις Έξυπνες Τεχνολογίες Γεωργικής Παραγωγής    

   
       Στο πλαίσιο του έργου Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά  (http://generationag.org)  που συμμετέχει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας υλοποιούνται σεμινάρια κατάρτισης με θέμα «Έξυπνες Τεχνολογίες Γεωργικής Παραγωγής στην Ανατολική Αττική».
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλη τη χώρα.
Γεωργία Ακριβείας VS Συμβατική Γεωργία - Farmacon - Blog - Η #1 ...Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους και νέες που ασχολούνται ήδη ή πρόκειται να ασχοληθούν με την εφαρμογή συστημάτων και τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας, θερμοκηπίων και υδροπονικών εγκαταστάσεων. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί την περίοδο Μάιος- 2020 με τη μέθοδο της Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που όλοι βιώνουμε. 
Για περισσότερες πληροφορίες. κλικ Εδώ

  Ενημερωθήκαμε δε ότι το φθινόπωρο θα γίνουν μαθήματα κατά τόπους ανά τη χώρα και ότι η Ηλεία είναι στο πρόγραμμα. Οπότε κι εμείς τους ενημερώσαμε ότι το Γιαννιτσοχώρι πληροί όλους τους όρους για τέτοια σεμινάρια. Οπότε να το έχει υπόψη του ο δήμαρχος Ζαχάρως αλλά και πρόεδρος του χωριού και όποιοι υπεύθυνοι.
ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ: [1]

[1]Γνωστοποιώ δε στους υπεύθυνους στον δήμο μας και στο χωριό ότι η Δ/ντρια της Γεωργικής παραγωγής  Ηλείας είναι πολύ φίλη μας, οπότε κι από εκεί θα υπάρχει συγκατάθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου