theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ......


Κύριε Θεοδωρόπουλε

Αρχικά να σε ευχαριστήσω για τις εύστοχες και ουσιαστικές σου παρατηρήσεις, που μάλιστα τις υποστήριξες και με την υπογραφή σου. Ειρήσθω εν παρόδω όχι μόνο πρέπει να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας αλλά και να τη διεκδικούμε!
Λοιπόν κ. Δημήτριε με τα περισσότερα που γράφεις συμφωνώ οριζόντια, κάθετα, απόλυτα, όπως θες πάρτο.
Στο μόνο που δε συμφωνώ είναι η τελευταία σου πρόταση : «..Είμαι απόμαχος άνευ προσωπικών φιλοδοξιών και μπορώ να όμιλώ ελεύθερα και κατά την κρίση μου αντικειμενικά..» Και αυτό γιατί ένα από τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα είναι: "Όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως εθνικής, θρησκευτικής, πολιτικής συνείδησης, χρώματος, φύλου, κοινωνικών, εργασιακών   και άλλων παραγόντων όπως ηλικίας κτ.λ είναι ελεύθεροι για να μπορούν να ομιλούν και να φέρονται όπως αυτοί νομίζουν, βεβαίως μέσα στα συνταγματικά όρια. Είμαστε όλοι ελεύθεροι πολίτες και έχουμε το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι".
Αναμένω και δική σου ενημέρωση αλλά και από όποιον άλλον κύριο ή κυρία, όπως επιθυμεί, στο blog  ή στο email theodoroskollias@gmail.com ή στα τηλέφωνα 210 2125765 γραφ. 2108212433 σπ. 6946520823 κινητό.
Πόσο μάλλον που στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει αναφορά για τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Κακοβάτου. Για αυτό η ενημέρωση από σας τους Κακαοβατήτες είναι αναγκαία και ευπρόσδεκτη. Περιμένω...
Με εκτίμηση
Θ. Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου