theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ...ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ!

           Πολλοί φίλοι με κατηγορούν ότι ασχολούμαι υπέρ το δέον με τα πεζά και τα καθημερινά των δημοτών της Ζαχάρως αλλά και της   δημοτικής αρχής και μάλιστα με μεροληπτικό τρόπο, λες και η προσωπική θεώρηση, η υποκειμενικότητα, δίδυμη αδελφή της μεροληψίας,  είναι προνόμιο των Θεών και των κάθε είδους αρχόντων. Αλλά όμως πώς το λένε; Θες να αγιάσεις,  έλα όμως που δεν σε αφήνουν οι… πειρασμοί και…οι σνίπες.
   Αν δε λάβουμε υπόψη το κλίμα των ημερών, που ο Διόνυσος χορεύει με τον Πάνα και με τους Κάβειρους, υπό την επήρεια μεθυστικών, ψυχοτρόπων  ουσιών και ερωτικών αφεψημάτων, τότε πώς να διώξουμε το νου από τα Ζαχαρέικα, ας είναι και μικρά, όπως ακριβώς και οι  αλογόμυγες, που όσο κι αν τις χτυπάς αυτές δεν φεύγουν από το εφηβαίου του αλόγου;    
      Δεν έσβησε λοιπόν το μελάνι από την πρωινή ανάρτηση για τον Αργύρη που εξελίσσεται σε έναν εξαίσιο παράγοντα της τοπικής κοινωνίας, αλλά κατ΄  άλλους σε ολίγον τι … "αριθμό" και να νέα δημοσίευση στην ΠΡΩΤΗ του Πύργου για την  Κυριακάτικη, αποκριάτικη εκδήλωση, το ¨¨γάμο της Ζαχαρούλας. Απορίας άξιο είναι ότι δεν είδα αφίσα απόψε στο χωριό για το Γάμο. Δεν πιστεύω να αφήσουν το γάμο και να πάνε για πουρνάρια. 
Τέλος πάντων, Σημειωτέον όμως ότι η νέα αποκάλυψη είναι ότι η εκδήλωση θα είναι υψηλού επιπέδου καθότι θα έχει και καλλιτεχνικό Δ/ντή, τον κ. Δρακόπουλο. Ο Θεός να με συγχωρέσει, πιστεύω δεν πιστεύω δεν έχει σημασία, αλλά αγνοούσα εντελώς ότι ο φίλος μας, ο Βασίλης έχει και καλλιτεχνικές και μάλιστα διευθυντικές ικανότητες.  Για να μη μεμψιμοιρούμε όμως, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. 
  Μάλιστα εκτός από την μεθαυριανή παρουσίαση του γάμου, που θα μεριμνήσουμε να είναι πλήρης, ελπίζουμε αύριο να τραβήξουμε βίντεο τους δυο πρωταγωνιστές, τον Αργύρη και τον Βασίλη για να πούνε δυο κουβέντες για την εκδήλωση. Πιστεύω  να ανταποκριθούν στο κάλεσμα. Ίδομεν!

           ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ο παρά Ζαχαραίος φίλος, πάλι πέταξε το καρφί του: "Τι σου λέει το σχήμα; Δήμαρχος ο Αργύρης και πρόεδρος Δ.Σ ο επιστημονικός Δ/ντής Βας. Δρακόπουλος. Κάτι δε σου θυμίζει; Χα…χα…χα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου