theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ, Ο ΚΑΓΙΑΦΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!!!

ΝΑΙ ΝΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΡΑ 

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ!!!

   Βρισκόμαστε στις αρχές του 2015, επομένως πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και στην ανάρτηση "ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!" [κλικ ΕΔΩ] διατυμπάνιζα μεγαθύμως και προφητικά:  
        Να με θυμηθείτε. Ο Καγιάφας θα ξεβαλτώσει μόνο εάν γίνουν δύο πράγματα τα οποία έρχονται σαν τα ορμητικά νερά της Νέδας, παρά τους τόσους μαιανδρισμούς  στην πορεία τους, εάν:Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ(1)
     Από τότε σε μια σειρά αναρτήσεων (κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ ) χαιρετούσαμε μεν αλλά καρτερούσαμε την υλοποίηση. Μάλιστα είχαμε δεσμευθεί, που λέει ο λόγος, ότι το έργο θα αρχίσει μέσα στο 2018΄
 Και να  το νέο δοξαστικό από τον βουλευτή Μάκη Μπαλαούρα στο χθεσινό τύπο να    θριαμβολογεί: 
           Μπήκε στις ράγες η ανάπλαση του εγκαταλειμμένου παράδεισου Καϊάφα.Με την έγκριση της ΜΠΕ από το ΠΕΣΠΑ ξεκίνησε η πρώτη φάση με προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ, που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΠΑΝΕΚ του ΕΣΠΑ. .Είχα ενημερώσει ότι η φάση αυτή θα ξεκινούσε στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά, εξαιτίας της γραφειοκρατίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που έκανε 4 ολόκληρους μήνες για μια τυπική έγκριση αρχίζει τώρα! Μετά την, ομόφωνη απόφαση, ακολουθούν: 
Ολόκληρο τα βαρυσήμαντο άρθρο (κλικ ΕΔΩ)
 Πάλι δε τονίζω ότι:
  ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ     ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ,  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ  ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

                  Τι λέτε μετά από τόσα χρόνια μιζέριας και κακομοιριάς και άλλα τόσα κοροϊδίας από όλες τις  προηγούμενες κυβερνήσεις, ΠΡΕΠΕΙ να χειροκροτήσουμε τον Σύριζα ναι ή όχι; Όλοι οι φορείς του δήμου μας, με πρώτο το Δ.Σ. (ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ) ο εμπορικός Σύλλογος, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε συλλογικότητα   ΠΡΕΠΕΙ να συγχαρούν την κυβέρνηση και μάλιστα δημόσια.
(1) Και να που βγήκαμε αληθινοί για τον Καγιάφα και τον Σύριζα και όπως βλέπουμε όλοι προμηνύεται και η δεύτερη πραγματοποίηση, οι λεβέντες της Sugar Tawn  ένας -ένας πάνε ...σπίτι τους.

Επίσης χθες είχαμε και άλλα  καλά νέα: 

    α] Νέα Φιγαλεία: Έτοιμος για επαναλειτουργία ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός κλικ ΕΔΩ 

   β] Δήμος Ζαχάρως: Ειδικό βοήθημα για πολίτες με χαμηλό εισόδημα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ   κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου