theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ..

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ

Λοιπόν νάμαστε πάλι για τον Καγιάφα που έχει γίνει τόσο καιρό το γεφύρι της Άρτας. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 14 μελέτες, το φαντάζεστε;
Προχτές φάγαμε αρκετές ώρες στο γραφείο της βουλευτού Έφης Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και αμέσως μετά επισκεφτήκαμε τον αρχιτέκτονα Πλουμάκη της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου [ΕΤΑΔ Α.Ε.], που είναι αρμόδιος για τον Καγιάφα όπου συμπεράναμε ότι κάτι κινείται και αρχίζει να βλέπουμε λίγο φως στο μακρινό τούνελ.
  Από τη μια μεριά το έργο εντάχθηκε στα νέα ΕΣΠΑ (υ/π 5 εκ. ευρώ), αλλά το κυριότερο είναι ότι απεγκλωβίστηκε από το Π.Δ. για την παραλία. Αυτό έγινε λόγω της έκδοσης της 25794/24 Μαϊου/16 (ΦΕΚ 141 Δ) Υπουργικής Απόφασης του Τσιρώνη. Τελικά αυτή η απόφαση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθότι αφενός μεν έβαλε οριστικό τέρμα στα μεγαλεπήβολα παράνομα σχέδια του Παπά και των Δομέστιχων ένθεν και ένθεν της Νέδας, αφετέρου δε απεγκλώβισε τον Καγιάφα από την τύχη του περιβόητου Π.Δ. Αυτό το επιβεβαίωσε ρητά και ο Πλουμάκης που σημειωτέον παλιά ήταν κατηγορηματικός για την δέσμευση των δύο, Καγιάφα και Π.Δ. Και το άλλο το σημαντικό δε θα χρειασθεί νέα μελέτη αλλά θα χρησιμοποιήσουν την παλιά.
Τι λέτε και εσείς; Εάν δε γίνει κάτι τώρα τότε "κλαύτα Χαράλαμπε".
Έτσι δεν είναι;
      Ορίστε και η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΖΑΧΑΡΩΣ           18-12-2016

   Χαιρετίζουμε την ένταξη του Καϊάφα στο ΕΣΠΑ 2014-2020.
   Αποτελεί ανάσα ζωής για την περιοχή μας.
(Πάρκο Οικοανάπτυξης Ιαματικών Πηγών Καϊάφα, Ολοκλήρωση και εκσυγχρονισμός βασικών Δικτύων Υποδομής και Ανάπτυξη νέων εγκαταστάσεων Τουρισμού Διημέρευσης προϋπολογισμού  5 εκατομ. €)
Είναι η   αρχή  της απάντησης σε όλους εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια καταδίκαζαν τον τόπο μας σε μαρασμό.Ευχαριστούμε όλους τους αρωγούς αυτής της μεγάλης προσπάθειας, τους Ηλείους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαιτέρως την Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη για την καθοριστική συμβολή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου