theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΊΑ Η ΔΊΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΆΛΗΤΟΥ ΠΑΠΆ

     Σήμερα γίνεται η δίκη που αναβλήθηκε στις 17-1-16 (κλικ ΕΔΩ) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας στην οποία ο εφοπλιστής Πέτρος Παππάς και λοιποί κατηγορούνται για αδικήματα του νόμου 1650/1986 «Για την προστασία του περιβάλλοντος» κ.λπ. Η δίκη αφορά στους πέντε κάθετους δρόμους από Αγιαννάκη έως Ελαία, στην περιοχή Natura 2000 του Κυπαρισσιακού κόλπου «Θίνες Κυπαρισσίας».. 
Υπόψη στην προηγούμενη δικάσιμο επικεφαλής ομάδας νομικών για τον Παπά ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.
     Η δική μας θέση,  σταθερή όλα τα χρόνια σχετικά με την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος   στον Κυπαρισσιακό κόλπο, είναι ας φέρουν και τον Πάπα δεν καταφέρνουν τίποτα. Όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι, δήμαρχοι και παραδήμαρχοι αλλά και κάθε είδους Δομέστιχοι, που σχίζουν τα ιμάτιά τους δήθεν για το συμφέρον   της τοπικής κοινωνίας,στην πραγαμτικότητα μάχονται για τα δικά τους συμφέροντα ευτελή ή όχι. Τρανταχτή απόδειξη είναι όταν επί κυβέρνησης Σαμαροβενζέλου το σχέδιο του Π.Δ. όριζε Περιφερειακό Πάρκο, όπου έδινε τη δυνατότητα οικοδόμησης στις αγροτικές ιδιοκτησίες  ακόμα και ας ήταν αυτές εντός περιοχής  προστασίας της φύσης(ακτή, παράκτια πευκοδάση και αμμοθίνες) τότε όλοι οι Μεσσήνιοι  Δομέστιχοι, πρόεδροι συλλόγων ( όπως των Καλονεριτών) μαζί με τους τοπικούς δημάρχους ήσαν υπέρ ενώ οι Ηλείοι ήταν εναντίον γιατι το δικαίωμα οικοδόμησης δεν δινόταν εδώθε από τη Νέδα, στο νομό Ηλείας, Καταλαβαίνετε τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται πάντοτε στην πλάτη του λαού, του κακομοίρη. κλικ εδω  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου