theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

        Ο Άγιος Σπυρίδων που δεσπόζει στη Ζαχάρω σαν  καλύτερη θέση αλλά και σαν ιστορία, μας φέρνει τόσες αναμνήσεις  από τα χρόνια τα γυμνασιακά, ίσως τις πρώτες ερωτικές αναζητήσεις με την ανταλλαγή των βλεμμάτων, της πιο ελεύθερης ανθρώπινης αίσθησης, με τους μαθητές από τη μια πλευρά της εκκλησίας οι  μαθήτριες με το άσπρο γιακαδάκι πάνω στην γαλάζια ποδιά τους και από την άλλη οι μαθητές (1), λες και υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα μεταξύ τους. 
     Βεβαίως οι ίδιοι οι κάτοικοι έχουν περισσότερα βιώματα και εμπειρίες από εκείνα τα χρόνια, αφού οι περισσότεροι έχουν τελέσει το γάμο του σε αυτόν το ναό, 
       Για το πρόβλημα στον Άγιο Σπυρίδωνα  ακούστε την κυρία Κανέλα,(2) μια από τις λίγες παλιές αρχόντισσες που παραμένουν. Βεβαίως τα βιντεάκια είναι γυρισμένα εδώ και δυο χρόνια, αλλά παραμένουν αξιόλογα, εξάλλου σε λίγο θα έχουμε φρέσκα,τωρινά.


(1) Υπόψη τότε στα αλλοτινά χρόνια ΄σε άλλες αίθουσες είμαστε τα αγόρια και σε άλλες τα κορίτσια, αλλά το τραγελαφικό ήταν που και στα διαλείμματα είμαστε χώρια, απαγορευμένης εντελώς δια ροπάλου της οποιαδήποτε ανάμειξης.
(2) Η κ. Κανέλα είναι σχέτη λιονταρίνα, κάποτε στις εκλογές έξω από το εκλογικό τμήμα ττης κλείνει το δρόμο ο περιβόητος Πανταζής και του λέει: Πανταζή ε Πανταζή στρίψε από μπροστά μη σε γ.......... 
Γεια σου ΚΥΡΙΑ Κανέλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου