theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ

            Όπως θα έχετε καταλάβει οι περισσότεροι αναγνώστες φίλοι και παραφίλοι και όχι μόνο οι προσεκτικοί αποφεύγουμε να ακολουθούμε και να τρέχουμε από πίσω στην καθημερινή ειδησεογραφία, να όμως που τα γεγονότα χθες και σήμερα είναι σπουδαία και έχουν να κάνουν με δυο κύριες μας δραστηριότητες. Η μία είναι η υπεράσπιση του Περιβάλλοντος, που είναι η επιδερμίδα των ανθρώπων  και η άλλη του σεβασμού και της περιφρούρησης της διαφορετικότητας, της αντιπαράθεσης  με την ξενοφοβίας και τον ρατσισμό.


   Υπό αυτό λοιπόν το πρίσμα τα κύρια γεγονότα στην περιοχή μας ήταν:

  •  η  συγκέντρωση των μεταναστών στο Μπούζι (Σπίτι Βουδούρη) μετά την χαμένη ελπίδα για μια άλλη ζωή στην Ευρώπη των ονείρων τους και σήμερα 
  • η δίκη στην Κυπαρισσία κατά του Παπά.
      Για το γεγονός των μεταναστών σήμερα έγινε η μεταγωγή των τριών Ουκρανών (πλήρωμα του καραβιού) η ταυτοποίηση των 45 όπου σύμφωνα με πληροφορίες οι μισοί περίπου πρώτη φορά μπαίνουν στην Ελλάδα.  Υπόψη σε λίγες ημέρες όλοι θα αφεθούν ελεύθεροι ως απελάσιμοι εντός τριμήνου. Συνήθως οι οικογένειες με μικρά παιδιά οδηγούνται σε Hot-spot οι δε υπόλοιποι αφήνονται ελεύθεροι μέχρι νέας σύλληψης ή απόδρασης στη Δύση.
        Για δε την δίκη του δημοσίου κατά της ΚΟΤΙΝΟΣ  Α.Ε του Παπά για την παράνομη διάνοιξη των πέντε δρόμων στην παραλία του δασους, μεταξύ του Αγιαννάκη και του Μπουζιού που συνέβαλε στη πάρα πέρα υποβάθμιση του Περιβάλλοντος, δεν τελείωσε μια και έμεινε η εξέταση ενός μάρτυρα υπεράσπισης και η αγόρευση των διαδίκων δικηγόρων. Η νέα δικάσιμη θα λάβει χώρα στις 22 Δεκεμβρίου 2016.

Σχετικά με τη δίκη που υπήρξε αρκετά 
τραγελαφική και πιπεράτη 
ες αύριον τα σπουδαία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου