theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΓΚΟΎΛΗΣ

    Από κοντά λοιπόν και ο κ. Βλαγκούλης (1) σχετικά με τον Καϊάφα, τα ίδια και χειρότερα.        Αναντάμ παπαντάμ! 
    Αυτός ο κύριος ενώπιον ανάλογου ακροατηρίου  επιτέθηκε απρεπώς  και καταιγιδόν κατά του Π.Δ. για δήθεν προστασία του περιβάλλοντος, εστιάζοντας τα πυρά του κατά της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης διότι στηρίχτηκε σε ψευδή στοιχεία και για αυτό είχε το λόγο του (2)  
   Καταφέρθηκε σκαιώς και κατά των Μ.Κ.Ο που δεν ενδιαφέρονται για την περιοχή αλλά για την εκμετάλλευση κάποιων Προγραμμάτων κι ακόμη επικαλέστηκε και το Σύνταγμα  για παραβίαση ή μείωση της χρήσης ιδιοκτησίας.
Ακούστε και.....ψηφίστε τον:

(1) Υπόψη είχα ζητήσει και εγώ το λόγο για να αντιπαραταχθώ σε όλες αυτές τις μεγαλόστομες παπαρδέλες και να τους φωνάξω κατάμουτρα ότι η κατάντια του Καϊάφα έχει ονοματεπώνυμο "Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ". Όμως ο οργανωτής κ. Αλεξανδρόπουλος με προγραμμάτισε στο τέλος, μετά το δικό του κλείσιμο, όταν όλοι πλέον είχαν σηκωθεί να φύγουν. Στο κάτω-κάτω τι παραπάνω έχει ο Βλαγκούλης; Κι εγώ είμαι πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής έχω διατελέσει. Η διαφορά έγκειται μόνο ότι ο Βλαγκούλης είναι μόνιμος υποψήφιος σε πολλές και συνεχείς εκλογές, κυρίως όμως επειδή εγώ εκφράζω την εντελώς αντίθετη άποψη και θα τους τα έσουρνα. Είτε έγινε συνειδητά είτε όχι είναι λάθος μεγάλο..  
(2) Στο τέλος ενωτιζόμενος όλες  αυτές τις μπαρούφες, αν και βιντεοσκοπούσα, πλησιάζω τον κ. Βλαγκούλη και τον ρωτάω  γιατί δεν λένε την αλήθεια πότε και υπό ποια κυβέρνηση υπογράφτηκε η περιβόητη Μελέτη. Εκείνη τη στιγμή πέρασε ο Τζαβάρας και έχοντας αντιληφθεί τι διημείφθησαν τον πήρε παραμάσχαλα ...και έφυγαν.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου