theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ:ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!! (1ο μέρος)

Μιλά ο Θεόδ. Γιαννακούλιας
ένα από τα πιο πολυσυζητημένα
 πρόσωπα στη Ζαχάρω.
      Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην Πολεοδομία της Ζαχάρως με επικριτικό λόγο και πολλάκις με δριμύτατες καταγγελίες. Πώς αλλιώς όμως, όταν ανάλογα μηνύματα αποδοκιμασίας και όχι μόνο βγαίνουν από πολλές μεριές; Πολιτικά πρόσωπα, δικαστικοί ελεγκτικοί παράγοντες αλλά και από την ίδια την  Αυτοδιοίκηση.Αυτή η υπηρεσία έχει καταγραφεί με τα πιο μελανά χρώματα και μάλιστα ως άντρο της παρανομίας, ο δε προηγούμενος προϊστάμενος αλλά ακόμη και ένας υπάλληλος είναι σε αργία  και η δικαστική σπάθα αιωρείται πάνω της.
    Βασικοί λόγοι δεοντολογίας απαιτούσαν να ακουσθεί και η φωνή από την άλλη μεριά και αυτό κάνουμε σε τρεις μάλιστα αναρτήσεις.
     Ακούστε λοιπόν τον ίδιο τον κ. Γιαννακούλια και πάλι τα λέμε. Βεβαίως υπάρχει ένα μεγάλο θέμα. Οι μηχανικοί της περιοχής λόγω επαγγελματικής σχέσης δεν είναι δυνατόν να εκφέρουν ελεύθερα  τη γνώμη τους οπότε θα γίνουν αποδεκτά και ανώνυμα σχόλια.
  Λοιπόν το όλο ας πούμε ζωντανό ρεπορτάζ θα τα κατανείμουμε σε τρεις αναρτήσεις. 
Η θα περιλαμβάνει τέσσερα βιντεάκια γενικού ενδιαφέροντος που είναι για  την υπηρεσία της Πολεοδομίας,το άλλο για το χώρο του γραφείου και τα άλλα δύο για τον ίδιο τον κ. Γιαννακούλια. 
Η  όλα -αυτό είναι βεβαίως σχετικό- τα περί "ελέγχου των αυθαίρετων" και 
Η  ανάρτηση έχει να κάνει με την "αντιποίηση αρχής"  για ένα πράγμα που έχουν γίνει ισχυρές καταγγελίες και από την μείζονα αντιπολίτευση του δήμου όχι μόνο στα τοπικά μίντια αλλά και στη Δικαιοσύνη.    
     Πρώτη παρατήρηση και είμαι υποχρεωμένος να την σημειώσω είναι η διαφορετική εικόνα του γραφείου. Γενικώς στις πολεοδομίες λόγω του είδους της εργασίας, ατομικοί φάκελοι,  απαιτείται πολύ καλή αρχειοθέτηση πράγμα που προ Γιαννακούλια εξέλειπε εντελώς. Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...Τώρα όλα δείχνουν τακτοποιημένα. Βεβαίως επ΄ αυτού ακριβώς του ζητήματος, ζωντανός δηκτικός σχολιασμός υπάρχει στο βίντεο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου