theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΚΚΕ-OFSHORE ΕΤΑΙΡΕΙΑ

        Από τη μια το ΚΚΕ, πρεσβευτής του σοσιαλισμού και από την άλλη οι OFSHORE εταιρείες, γνήσια τέκνα του ανώτερου σταδίου του καπιταλισμού. Κοινό αντικείμενο και νταραβέρι, η αγοροπωλησία του 902. Και τι δεν έγραψαν για αυτό το μυστικό αλισβερίσι. Όλοι μα όλοι κατέκριναν με τα χείριστα λόγια το τιμημένο ΚΚΕ. Πλήρης μυστικοπάθεια και σιωπή τάφου.

      Όμως ακούγεται και το εξής σενάριο που είναι και το περισσότερο πιθανό και όλα τα δικαιολογεί. Ένα σενάριο που κατά βάθος είναι αποτέλεσμα του σοσιαλιστικού ρεαλισμού και μιας σοφής στρατηγικής. Ακούστε το:  Στον Περισσό, στο σπίτι του λαού, ένα κυρίαρχο σύνθημα που καλύπτει όλο τον τοίχο γράφει: ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Τόσα χρόνια, κοντεύουμε στα 100, με τόσες θυσίες και αγώνες  και δεν έχει γίνει τίποτα. Όχι μόνο έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα, αλλά συνάμα έχουμε μεγάλη συρρίκνωση, βεβαίως ανεξήγητη για πολλούς με βάση τις κρίσιμες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Με αυτό όμως το κόλπο όλα παίζονται. Αρχίζει η αντεπίθεση και μάλιστα στο γήπεδο του αντιπάλου. Είναι επιλογή των εγκεφάλων του Κόμματος σύμφωνη με τη δήλωση του αειμνήστου Χαρίλαου: "Θα συνεργαστώ με τον διάβολο ενάντια του αρχιδιάβολου". Αυτό ακριβώς έγινε και σε αυτή την ιστορική στιγμή, η οποία έχει και συνέχεια, όπως διέρρευσε από τα ανώτερα κλιμάκια.
       Το επόμενο στάδιο είναι η απαλλοτρίωση του ίδιου του ΚΚΕ. Θα γίνει OFSHORE εταιρεία με έδρα κάπου στη Σιβηρία και το όνομα αυτής STALI-NALOTIA.
Δεν είναι μεγαλοφυές το σχέδιο; Πώς θα αντιδράσει ο καπιταλισμός; Είναι χαμένος από χέρι!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου