theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Η ισονομία και η ισοπολιτεία στο απόσπασμα

               Σήμερα στο Ειρηνοδικείο της Ζαχάρως διεξάγεται μια δίκη (αριθμός πινακίου 20) που δυστυχώς είναι εξαρχής …… διάτρητη από πολλές μεριές. 
Βεβαίως η ίδια η δικαιοσύνη αλλού ανοίγει τα μάτια της δεκατέσσερα κι αλλού τα κλείνει άδικα και προκλητικά, ανεξαρτήτως του βαθμού παραβίασης. Μια αντιπροσωπευτική αυτού του είδους είναι η σημερινή ομολογουμένη, που τη μεγαλύτερη ευθύνη τη φέρουν τα όργανα της Τ/Α που είναι ταγμένα  για την πιστή εφαρμογή των εκλογικών διαδικασιών. Και εξηγούμαι: Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2010 έθεσαν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι αρκετοί πολίτες-δημότες χωρίς να είναι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου, κάνοντας μια ψευδή δήλωση εντοπιότητας.
Και όπως γίνεται πάντα για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, οι παρανομούντες ανήκουν   και σε όλα τα ψηφοδέλτια. Και όμως οι κατηγορούμενοι ανήκουν αποκλειστικςστο ψηφοδέλτιο της μείζονος αντιπολίτευσης. Μάλιστα έγινε προσωπική καταγγελία! Δεν είναι αυθαίρετο και τουλάχιστον αντιδημοκρατικό; Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται τα ίδια μέτρα και σταθμά; Την επόμενη φορά, ευελπιστούμε ότι θα έχουμε νέα από τη δίκη μαζί με πιπεράτα σχόλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου