theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

SUGARTOWN: Μπουγιουρντί 6 μήνες φυλάκα

     Στο πινάκιο του Ειρηνοδικείου που λέγαμε κατά την προηγούμενη Παρασκευή, δεν ήταν δυνατόν να απουσίαζαν τα πρωτοπαλληκάρια της Sugartown, οι συνήθεις κατηγορούμενοι. Και έτσι ήταν, φιγουράριζαν φαρδιά-πλατιά στη θέση 12 με πρώτον τον Γερμανό Reter Erich και παραδίπλα τους τρεις δημάρχους, νυν και πρώην, συμπεριλαβανομένου και του Μήτσου, που το φουκαρά τον έμπλεξαν οι περιατάσεις (1) και του κ. Φωτόπουλου. Η υπόθεση ήταν από την προηγούμενη θητεία του Πανταζή, που περίπου με δυο λόγια έχει ως εξής: 
      Στο τέλος του 2007, ήρθε προς προέγκριση   στο Δ.Σ. το ποσό των 40.000 ευρώ για πληρωμή διαφόρων εξόδων κατά την περίοδο των φονικών πυρκαγιών (φιλοξενίες, μεταφορές δωρεών κτ.λ). Στη συνέχεια όμως έφεραν και άλλα μικρά και μεγάλα ποσά, όπως φαίνεται από την παρακείμενη κατάσταση. Τα μικρά για διάφορα φαγοπότια και τα μεγάλα σε διάφορους επιχειρηματίες. Εντύπωση προκαλεί ότι προεξάρχει ο Γερμανός Peter (2) και ο Ολυμπιακός Ζαχάρως(3).
Σημειωτέον ότι τότε οι εισηγήσεις των αρμοδίων δημοτικών υπαλλήλων ήταν εντελώς αρνητικές, αφού δεν υπήρχαν καθόλου παραστατικά, οπότε και τελικά δεν έγινε ουδεμία πληρωμή. 
Δεν ξέρω αλλά από  την όλη διαδικασία κάπου το σασί ..έχει πάρει και χτυπάει. Δεν είναι αυτονόητο σε τέτοια αλισβερίσια, κάτω από το τραπέζι (παραστατικά γιοκ..) οι πολίτες να υποπτεύονται τα χειρότερα; Πάντως η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για όλους τους κατηγορούμενους, 6 μήνες φυλάκιση για τον καθένα. Οπότε οι κατηγορούμενοι έκαναν έφεση εκτός από τον τότε προύχοντα που δεν είχε δικαίωμα και όπως λένε εξαγόρασε τη ποινή του με το ποσό των 2000 ευρώ. Υποθέτω ότι τα ευρούλια βγήκαν  από το δήμο αν αναλογιστώ τα θεόρατα ποσά που εγγράφονται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του Δήμου για δικαστικά έξοδα  (4)       
 (1) Ο Δημητράκης, γαμπρός στο χωριό μου, αν και καλός και αγαπητός, θα μείνει στην ιστορία της Ζαχάρως ως ο 1ος αχυράνθρωπος δήμαρχος κι ας λέει ο ίδιος ότι θέλει επειδή θα γραφτεί στα κατάσταση των δημάρχων της Ζαχάρως. Όμως δίπλα από το όνομα θα υπάρχει  μαύρος αστερίσκος
.(2) Την περίοδο εκείνη ο Πέτερ (ο οποίος στη δίκη έλειπε στη χώρα του, όπως είπαν) είχε νοικιάσει την αμαρτωλή ξενοδοχιακή επιχείρηση του Πανταζή στον Καϊάφα και οι λεγάμενοι κατηγορούμενοι υποστήριξαν στη δίκη ότι εκεί τότε έμεινε ο Στρατός. Όμως οι γνωστοί διάδικοι (Μπούσμουρας, Βασιλόπουλος, Σαρτάμης και Βάσω Κανελοπούλου) υποστήριξαν ότι ο στρατός έμενε στο Γυμνάσιο.
(3) Εμπλέκεται το παλιό περίπτερο στη θάλασσα με τους τότε γνωστούς επιχειρηματίες από την περήφανη Άλβενα. Ίσως, λέγω ίσως, ο πολυθρύλητος και ο φέρων πολλές αμαρτίες Ολυμπιακός να άρχισε να κατρακυλά προς την χρεοκοπία από τότε, μια και δεν δόθηκαν τα χρωστούμενα, που δεν είναι και ..ευκαταφρόνητα ποσά. Κοντά στις 56 χιλιάδες ευρώ. Εσείς τι λέτε ; Δεν είναι κρίμα; Παρακαλώ μη γελάτε...
(4) Δέστε στη Διαύγεια (κλικ ΕΔΩ ) το σχετικό ποσό, που φθάνει τα 92000 ευρώπουλα. Ούτε ο δήμος Αθηνών έτσι....  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου