theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

1]Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ ΚΑΙ 2] Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ

    Αυτές τις μέρες πραγματικά από όλα με συντάραξαν αυτά τα δύο, Η νύχτα των Κρυστάλλων στην Κύπρο και το φαινόμενο Κασελάκης. Βεβαίως αλλιώς το ένα από το άλλο. Αλλά με μεγάλη ένταση αισθημάτων και τα δύο. Δραματικο-τραγικό το ένα, κωμικο-δραματικό  το άλλο.   Το ένα κορύφωση της ρατσιστικής υστερίας κυρίαρχο ομοίωμα του φασισμού, μετά βδελυγμίας και το άλλο για γέλια και για κλάματα.

      Από μεν το πρώτο-που δεν με ξάφνιασε, ξέρετε με τι βγήκα από τα ρούχα μου; 
 Ακούστε το: Την Παρασκευή από το ΚΟΝΤΡΑ βλέπω τον Βελόπουλο  με δραματικό και περισπούδαστο ύφος να ωρύεται  ότι στον Χλωρακά της Πάφου μετανάστες πήραν ρόπαλα και ξύλα και επιτέθηκαν στους φιλήσυχους κατοίκους και μάλιστα έδειξε ένα θολό βίντεο, που δεν φαινόταν τίποτα. 
  Την άλλη μέρα όμως μάθαμε για συλλήψεις  Κύπριων, οχιές και φίδια, φρικάραμε με  το πογκρόμ, τη νύχτα των Κρυστάλλων. 
     Αν είναι δυνατόν τέτοια φανερή διαστρέβλωση, τέτοια προστυχιά!!!. Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας;  Δεν είναι διασπορά στρεβλών ειδήσεων και  δη μισαλλόδοξων με ξενοφοβία και  ρατσισμό; Γκεμελική μέθοδος, πρώτο ουσιαστικό στοιχείο του Φασισμού!

 
   Από το άλλο, το φαινόμενο Κασελάκη, τη φανταχτερή όψη του τραμπ-ουκιμού, που  ατιμάζει όχι μόνο την Αριστερά αλλά και την Δημοκρατία,  τι λέτε με ταρακούνησε; Η στάση του Πολάκη, που τον είχα σε μεγάλη υπόληψη! Τι πολιτική συμπεριφορά είναι κι αυτή; Ανεπίτρεπτη....Λες και είναι χτεσινός. Τόσους αγώνες  με περηφάνια και τόλμη τους έκανε κόκκινο χαλί σε ένα ....αυτοδημιούργητο εφοπλιστή, σε ένα φελλό, ένα νούμερο!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου