theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ( συνέχεια)

Κε Κόλλια
Σωστή η θεωρία περί ανεξαρτησίας του ατόμου κλπ...(Την έχω κάνει πράξη στη ζωή μου με το ανάλογο κόστος), αλλά.. η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τα τελευταία χρόνια έγινε κανόνας αντί γιά εξαίρεση.Την απεχθαίνομαι εξ ανατροφής !!!
'Ισως με παρεξήγησες γιατί δεν το έγραψα ως Υ.Γ.όπως θα'πρεπε. Είθελα να τονίσω ότι η άποψή μου δεν είχε κίνητρο άλλο, πλην αυτού που ανέφερα. Το ΜΟΝΟ που μ΄ενδιαφέρει είναι τα παιδιά μας ν΄αναλάβουν τις τύχες τους, γιατί εμείς με την υποκρισία μας και το "Δοσ' ήμίν σήμερον" τους ΚΛΕΨΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ τους!!!.
Για τον πολιτιστικό σύλλογο Κακοβάτου θα γράψω στην εφημερίδα "μας" όταν θα πρέπει. Τώρα βγήκε νέο Δ.Σ. και θέλει ηρεμία και παρότρυνση.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δημήτρης Θεοδωρόπουλος 
Μην το ψάχνετε, αυτή δεν ήταν στο χορό!

Και λίγα λόγια για να κλείσουμε το θέμα:

Βλέπετε; Ζητήσαμε από τον κ. Θεοδωρόπουλο η καλύτερα τον παρακάλεσα δημοσίως να μας ενημερώσει για τα Πολιτιστικά του Κακοβάτου και τα αξιομνημόνευτα πρόσωπα, αλλα δυστυχώς απέφυγε με ελαφρά πηδηματάκια. Προέχει -γράφει- η ηρεμία και η παρότρυνση  των νεο-εκλεγέντων στο Δ.Σ. του Συλλόγου και θα τα γράψει μόνο στην εφημερίδα τους όταν πρέπει.Αυτά εγώ και να με συμπαθάτε δεν τα καταλαβαίνω καθόλου! 
Για τα άλλα κ. Δημήτριε, εμείς στο χώρο μας ΠΆΝΤΟΤΕ  λέγαμε τα σύκα-σύκα και παλεύαμε για τα αντίθετα! Για αυτό τα περί υποκρισίας και άλλα γενικά και αόριστα είναι προτιμότερο να τα στρέψετε αλλού και είμαι σίγουρος ότι ξέρετε πολύ καλά που! Είναι λάθος να τα ισοπεδώνουμε ΟΛΑ. Το μέλλον των παιδιών μας και της Ελλαδίτσας μας το υποθήκευσαν όλες οι κυβερνήσεις μετά τη χούντα και περισσότερο η τελευταία του Μπούλη.Οι ευθύνες να αποδοθούν εκεί που πρέπει. Έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου