theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


  Ζαχάρω 3.9.2011
  
           Όπως είναι γνωστό το Μάρτη του 2007, δημιουργήσαμε το Σύλλογο Περιβαλλοντικής προστασίας Ζαχάρως με την επωνυμία  ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. Οι σκοποί του συλλόγου προσδιορίστηκαν, τόσο από τη γενικότερη επιβάρυνση του φυσικού περιβάλλοντος λόγω των κλιματικών αλλαγών, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών, και ειδικότερα για να αντιμετωπιστεί η επαπειλούμενη καταστροφή του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος  στα όρια του δήμου Ζαχάρως, λόγω της χάραξης της Ιόνιας τότε,  Ολυμπίας σήμερα οδού.
      Ο σύλλογος από την πρώτη στιγμή δέχτηκε την επίθεση του τότε Δημάρχου, με κορυφαία πράξη την  "καθαίρεση" του  Αριστείδη Αβραμόπουλου από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου Ζαχάρως, με αποτέλεσμα να εμποδιστεί με τη βία να ασκήσει τα καθήκοντα του για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας του.
         Για την πράξη τους αυτή τόσο ο Πανταζης Χρονόπουλος, υπερασπιστής  " με νύχια και με δόντια " της καταστροφικής χάραξης της Ολυμπίας οδού, όψιμος φίλος του κ. Αγραπιδά όσο και οι κ.κ. 2) Ευστάθιος  Γεντίμης, 3) Δημήτριος Χρονόπουλος   4)  Σπυρίδων Μπηλιώνης   5) Αναστάσιος   Λαμπρόπουλος   6) Νικόλαος Λαμπρόπουλος  7) Σπήλιος  Φωτόπουλος   8) Γεώργιος  Μπάμης, 9) Λάμπρος  Νικολετόπουλος, 10) Βελούδω Δαϊικου, 11)  Σχίζας  Ιωάννης   12)  Κωνσταντίνος  Μητρόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ζαχάρως  13) Σπυρίδων Σπυρίδων του Δημητρίου, Γενικός  Γραμματέας  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και 14) Νικόλαος Τσώλης  του Σπυρίδωνος, Γενικός  Διευθυντής  της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, παραπέμπονται να δικαστούν στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Πατρών για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ με το αριθ. 68/2010     Βούλευμα το οποίο έχει καταστεί αμετάκλητο,  με την 200/2011 απόρριψη από το συμβούλιο εφετών Πάτρας, μη επιτρεπτής έφεσης, η οποία ασκήθηκε μόνο για να υπάρξει καθυστέρηση και κέρδος χρόνου για τους κατηγορούμενους..
      Ο σύλλογος με τη συνεχή προσπάθεια των μελλών του Δ.Σ. αλλά και τη στήριξη πολλών συνεργατών σε επιστημονικό τεχνικό και δικαστικό επίπεδο κατακτούσε διαδοχικές επιτυχίες και διεύρυνε συνεχώς την αποδοχή του στον λαό. Αναγκάστηκαν να τον αποδέχονται οι πολέμιοι του και να λαμβάνουν υπόψη τους την άποψη του (που ήταν πάντα άρτια τεκμηριωμένη από τους παρά πάνω συνεργάτες) και τη γνώμη του τα  θεσμικά και αποφασίζοντα όργανα της πολιτείας.
Για λόγους δικαιοσύνης σε αυτό το σημείο πρέπει να πω ότι : Η προσφυγή την οποία είχαν ασκήσει οι θιγόμενοι πολίτες επικαλείτο λόγους προσβολής ιδίου και εννόμου συμφέροντος πλην όμως ιδιωτικού. Τους προφανείς λόγους δημοσίου συμφέροντος για τη Νατούρα και τον Καϊάφα, πρόβαλαν οι προσφυγές του Ναυτικού Ομίλου. Τους λόγους δημοσίου συμφέροντος λόγω των θεσμοθετημένων με Φ.Ε.Κ. οικισμών,ανακάλυψε και πρόβαλε με επιστημονική τεκμηρίωση, ο αρχιτέκτονας συμπολίτης κ. Νίκος Αλεξανδρόπουλος. Κάθε ένας μπορεί να αντιληφτεί το βάρος των επιχειρημάτων ενώπιον του Σ.Τ.Ε. Επίσης και άλλοι σύλλογοιαλλά και μεμονωμένα άτομα κύρους, με παρεμβάσεις τους υποστήριζαν την υπόθεση και οφείλουμε ευχαριστίες, ιδιαίτερα σε αυτούς που για δικούς τους λόγους δεν επιθυμούν τη δημοσιοποίηση των ενεργειών τους.
     Ενώ λοιπόν έτσι έχουν τα πράγματα ο κ. Αγραπιδάς αποφασίζει να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2010 και ζητά την στήριξη του Δ.Σ. Την απόφαση του αυτή την οποία ανακοινώνει δημόσια την 19 / 8 / 2010 μετά την έκδοση της απόφασης του Σ.Τ.Ε. η οποία απαγορεύει τη διέλευση της Ολύμπιας οδού μέσα από το οικοσύστημα του Καϊάφα και τους παραλιακούς οικισμούς.
    Στην απόφαση του κ. Αγραπιδά για συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές συμφώνησα, αξιολογώντας την έως τότε ( 19-8-2010 ) εκδήλωση ενδιαφέροντος των υποψηφίων, με την παρατήρηση ότι αν εκλεγεί θα πρέπει να παραιτηθεί από το ένα αξίωμα, επιλέγοντας ο ίδιος.
    Ο κ. ΜΠΑΔΑΣ είχε τη γνώμη ότι έπρεπε να παραιτηθεί πριν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του.
    Παρά το γεγονός ότι στο τέλος Αυγούστου ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, συγχωριανός και φίλος μου από τα φοιτητικά χρόνια και διαμορφώνονται δυσμενέστερες συνθήκες για την υποψηφιότητα του κ. Αγραπιδά, παραμένω δίπλα του, αναλαμβάνοντας τεράστιο και μη οφειλόμενο κόστος για δύο λόγους.
  1.  γιατί έχω δώσει το λόγο μου και
  2.  γιατί έως τότε έχουμε σταθεί απέναντι στις επιλογές της δημοτικής αρχής και θεωρώ ότι θα πρέπει να ενισχυθεί το αντιπολιτευτικό μέτωπο.   
Και έπονται οι πάρα κάτω ενέργειες και όχι μόνο.

1)      Παραχωρώ ΔΩΡΕΑΝ γραφείο στην κεντρική πλατεία Ζαχάρως .
2)      Αναλαμβάνω προσωπικά την οργάνωση και το βάρος της λειτουργίας του.
3)      Χρηματοδοτώ επείγουσες ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας.
4)      Με τη βοήθεια του εξαίρετου κ. Πολίτη καλύπτουμε τις απαιτήσεις της εκλογικής νομοθεσίας, για την υλοποίηση διατάξεων οι οποίες απαιτούν ηλεκτρονική υποστήριξη και εφαρμόζονται για πρώτη φορά με τον << ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ >>
5)      Με προσπάθειες μου πείθονται να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο άτομα κυρίως από το χώρο της Ζαχάρως στο εκλογικό σώμα της  οποίας  ο κ. Αγραπιδάς είναι σχεδόν άγνωστος.
6)      Συντάσσουμε  κυρίως με επιμέλεια του κ. Ζήρου Γεωργίου το επιστημονικής αξίας πρόγραμμα για το δήμο, το οποίο για άγνωστο λόγο ο κ. Αγραπιδάς δεν χρησιμοποιεί.
7)      Αντιλαμβάνομαι στην πορεία  ότι το σύστημα εξουσίας της Ηλείας, το οποίο μας έχει πολεμήσει το προηγούμενο διάστημα σε επίπεδο συλλόγου, επιθυμεί την παρουσία  του πνευματικού μου παιδιού της παράταξης  "ΑΝΑΤΟΛΗ" στην προεκλογική διαδικασία για να προκαλέσει σύγχυση, δηλαδή να κάνει τη ζημιά αλλά να μη καταθέσει ψηφοδέλτιο, ώστε να κάνει περίπατο από την πρώτη Κυριακή ο ευρισκόμενος τότε σε αργία Δήμαρχος και να θριαμβολογήσει με την επικουρία και των φίλων του των Μ.Μ.Ε της Ηλείας. Όποιος με γνωρίζει εύκολα αντιλαμβάνεται την αντίδραση μου, και τη δυναμική μου παρέμβαση σε θεωρούμενους ισχυρούς της ημέρας.
    Τελικά το ψηφοδέλτιο κατατίθεται η "ΑΝΑΤΟΛΗ" συμμετέχει και εκλέγει σημαντικό αριθμό προέδρων στα δημοτικά διαμερίσματα και είναι ελάσσων μειοψηφία στο Δ.Σ.. Είναι μια μεγάλη νίκη αν αναλογιστεί κανείς ότι εμφανίζεται στα δημοτικά πράγματα πρώτη φορά και οι συνθήκες διεξαγωγής των εκλογών είναι πολωτικές.      
   Μετά  την πρώτη Κυριακή σε συζήτηση μεταξύ μας με θέμα τη στάση της παράταξης στις επαναληπτικές εκλογές,  του δήλωσα ότι η στάση μας θα πρέπει να είναι αντιπολιτευτική στη μέχρι τότε δημοτική αρχή, γιατί είναι κατανοητό και από ένα μικρό παιδί, ότι με τόση παραβατικότητα που είναι φορτωμένη (δικογραφίες κατά δημάρχου και συμβούλων, ανακριτικές διαδικασίες, δίκες και καταδίκες) τίποτα θετικό δεν μπορεί να περιμένει κάνεις από όλους αυτούς.
Μου απάντησε ψυχρά <<δεν θα κάνουμε τη baby sitter του Αλεξανδρόπουλου>> και έκλεισε τη συζήτηση.
     Μετά από τα πάρα πάνω δικαιούμαι πιστεύω να θέσω κάποια ερωτήματα και να ζητήσω και την γνώμη των συμπολιτών μου σε μορφή σχολίων.
  •   Αυτή τη νίκη ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ τι την έκανε και πως την διαχειρίστηκε ο κ. Αγραπιδας? Ενώ μετά από συνομιλία μας στις 15.30.μμ περίμενα τηλεφώνημα του (το οποίο ποτέ δεν έγινε) για συνεννόηση έσπευσε και την κατέθεσε την 19 -12-2010 αμαχητί στα πόδια της παραβατικής δημοτικής αρχής (την οποία από το προεκλογικό βήμα κατήγγειλε) συμμετέχοντας στην ορκωμοσία, μετά από παράνομη πρόσκληση του σε αργία ευρισκομένου Δημάρχου. Ταυτόχρονα με την ορκωμοσία του σε μια εκδήλωση υποκρισίας, (γιατί αφελής δεν είναι), καταγγέλλει με ΦΑΞ τη διαδικασία ως ενέχουσα μείζονα ζητήματα νομιμότητας . Παταει σε δύο βάρκες και προβάλει κάθε μια από τις αντίθετες πράξεις ανάλογα με το συνομιλητή του.
  • Συμμετέχει με τους συμβούλους σε παράνομες διαδικασίες εκλογής δημοτικών οργάνων, σπεύδοντας να αποδεχτεί:                α) την παρουσία του σε αργία ευρισκομένου δημάρχου στις διαδικασίες, παρά το όργιο παραιτήσεων έξη πρωτοκλασάτων σε σειρά εκλογής και τον ορισμό του πρόθυμου και έμπιστου!!!  κ . Μπαμη ως δημαρχεύοντος.
              β) οι σύμβουλοί του, προφανώς με υπόδειξη του αποδέχονται με παράνομες αποφάσεις του Δ.Σ. αξιώματα τα οποία από το νόμο ορίζεται ρητά ότι ανήκουν στη μείζονα μειοψηφία. Οι αποφάσεις ακυρώνονται αλλά οι εντυπώσεις για την πρακτική τους  παραμένουν.
               γ) την καθημερινή παρουσία στο δημοτικό κατάστημα και ανάμειξη του Πανταζή Χρονόπουλου και στις δημοτικές υποθέσεις, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι σε κατάσταση αργίας στην ουσία είναι δήμαρχος αλλά απλά δεν υπογράφει. 
Και εδώ ρωτώ ευθέως τον κ. Αγραπιδά : προφανώς σας είναι γνωστό ότι ο έχων δημοτικό αξίωμα έναντι του νόμου είναι υπάλληλος και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται πειθαρχικά , αστικά και ποινικά.  Όταν επιβάλατε ποινές σαν μέλος πειθαρχικών συμβουλίων σε παρανομούντες υπαλλήλους, την επομένη πήγαιναν πάλι στο γραφείο τους και ασκούσαν καθήκοντα, βάζοντας άλλους να υπογράφουν η παρέμεναν μακριά έως το τέλος της ποινής τους?
          δ) Καμία παρέμβαση καμία υπόδειξη καμία συνεργασία με άλλες δημοτικές παρατάξεις για τα τόσο καυτά περιβαλλοντικά ζητήματα τα οποία ταλαιπωρούν το δήμου Ζαχάρως. Αντίθετα συνεχής παρουσία στα πανηγύρια για να καλλιεργηθεί το λαϊκό προφίλ του νέου ηγέτη.
Με αυτές τις πρακτικές πέρασε το πρώτο εξάμηνο της νέας δημαρχιακής θητείας με μηδενικό έργο και χωρίς ψηφισμένο προϋπολογισμό, μοναδικό φαινόμενο πανελλαδικά.
       Θα είχα τη δυνατότητα να αναφέρω πολλά ακόμη αλλά δεν θέλω να κουράσω. Άλλωστε οι δημότες βλέπουν και γνωρίζουν. Η δε κατά(ντια)σταση του Δήμου και της πόλης βγάζει μάτι, η όπως το διατύπωσε ο κ. Αδαμόπουλος <<κύριε Αγραπιδά  δεν πάει άλλο>>      

Και πάμε τώρα στα του συλλόγου και στις απαράδεκτες πρακτικές του κ.Αγραπιδά.

       Για την ιστορική αλήθεια στη δημιουργία του συλλόγου πρωτοστάτησε ο Δ. Mπάδας. Ανατέθηκε δε η προεδρία του, μετά από επιμονή του Αριστείδη Αβραμόπουλου, στον πρωτοεμφανιζόμενο τότε στα δημόσια πράγματα κ. Κώστα Αγραπιδά. Από τα μέλη του πρώτου επταμελούς   Δ.Σ  οι ΑΓΡΑΠΙΔΑΣ, ΓΚΡΊΤΖΑΛΗΣ  ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, έχουν και ιδιωτικό έννομο συμφέρον, ενώ οι Μπάδας, Αβραμόπουλος, Σπηλιόπουλος και Παπακυριακόπουλος χωρίς  καμιά  ιδιωτική ωφέλεια, συμμετέχουν στο μέτωπο της διεκδίκησης του λογικού και του αυτονόητου, ανιδιοτελώς, έχοντας  αντιληφτεί το μέγεθος της επιχειρούμενης  καταστροφής
      Η θητεία του Δ.Σ. είχε λήξει στις αρχές Αυγούστου. Τι ποιο λογικό όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για τη νέα εκλογή? Όμως όπως αποδείχτηκε ο κ Αγραπιδας αλλά έχει στο μυαλό του. Αφού ως μη χρήσιμο και απαραίτητο πλέον, με έχει αγνοήσει από την ημέρα της ορκωμοσίας (και τον ευχαριστώ για το γεγονός αυτό) με καλεί σε συνάντηση των μελών  του Δ.Σ. με επιστολή γραφείου ταχυμεταφοράς ( currier ).
     Εκεί ανακοινώνει ότι έχει προγραμματίσει άμεσα εκλογές. Συμφώνησα αμέσως  αγνοώντας  έως τη στιγμή εκείνη την παρασκηνιακή δραστηριότητα του για  οικειοποίηση του συλλόγου. Από την επόμενη μέρα γνωστοί συμπολίτες μου τηλεφωνούσαν και μου ανέφεραν ότι δέχονται τηλεφωνήματα  από πολύ κοντινά του πρόσωπα  τα οποία φορτικά τους προέτρεπαν  "να πάνε να ψηφίσουν την Κυριακή γιατί κάποιοι θέλουν να πάρουν το σύλλογο από τον Κώστα"
    Αντιλαμβανόμενος πλέον τη μεθοδική, υπόγεια και ραδιούργα δραστηριότητα του, η οποία στο τέλος επιβεβαιώθηκε με ποσοστά Τσαουσέσκου από το αποτέλεσμα της εκλογής, αποφάσισα απλώς να προσέλθω στη συνέλευση να καταγγείλω τις πράξεις και τις μεθόδους και να αποχωρήσω.
    Εκεί έγινε ολοφάνερο ότι δρούσε απροκάλυπτα με τους παρατρεχάμενους του, έγραφε μέλη επιλεγμένα από τον ίδιο άτομα, κυρίως χωριανής και φιλικής προσέγγισης, πρότεινε άτομο άγνωστο και απόν από τις δραστηριότητες του συλλόγου κατά το παρελθόν, παρά το ότι είχε την ιδιότητα του δικηγόρου, και επέλεξε για γραμματέα της συνέλευσης, την πρωτοεμφανιζόμενη σε συνέλευση του συλλόγου και εξ απορρήτων γραμματέα του δημάρχου Πανταζη Χρονόπουλου.
    Θεωρώ ότι δεν είχα το δικαίωμα να σιωπήσω και παρά το γεγονός ότι η συνέλευση ήταν απόλυτα ελεγχόμενη, μετά την ομιλία του αντιπροέδρου έλαβα το λόγο και είπα λίγα από όσα η ιστορία ,η διαδρομή μου και η αξιοπρέπεια μου επέβαλαν.
     Με μεθόδους οι οποίες αγγίζουν τα όρια της πολιτικής αλητείας με κατηγόρησε γενικά και αόριστα ότι λογοδοτώ σε άλλον αρχηγό, ενώ εισαγωγικά μας σύστησε στο ακροατήριο  σαν "κουρασμένους¨.
    Για το πρώτο του απαντώ: Δεν είχα ποτέ αρχηγούς στη ζωή μου. Συνεργάτες έψαχνα ώστε με  συλλογική δράση  να προκόψει αυτός ο έρμος τόπος,  Οι δε αναγνώστες ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους για το ήθος του ατόμου. Όσο για τη λογοδοσία από τους αρχαίους χρόνους λογοδοτούν οι ένοχοι και οι εξαρτημένοι. Οι αθώοι στον Παντοκράτορα..
     Για το δεύτερο ρωτώ : σε ποιόν αγώνα μας κάλεσες και δεν είμαστε παρόντες? Εξαφανισμένος και συγκατανεύων είσαι για το οκτάμηνο.
     Με αυτές  τις πρακτικές νομιμοποιημένες  τα τελευταία χρόνια από τη ρήση  το νόμιμο είναι και ηθικό, πολύ δε περισσότερο το νομότυπο, εκλέγεται πρόεδρος με απόλυτα ελεγχόμενο Δ.Σ. του οποίου τα 6 από τα επτά μέλη ήταν και υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. Από ευρείας αποδοχής, γίνεται  παραταξιακός  πλέον ο σύλλογος.
     Την επομένη τα γνωστά μολύβια έγραψαν με πρωτοσέλιδη προαγγελία και εκτεταμένο!!! ρεπορτάζ: Συντριπτική επικράτηση Αγραπιδα.. Μεγάλο ενδιαφέρον από Μ.Μ.Ε τα οποία των καιρό των αγώνων πρόβαλαν μόνο τις απόψεις των απέναντι.
      Αλλά για να μη χάνουμε και το χιούμορ μας. Έναντι ποίων αντιπάλων επικράτησε ο λαοπρόβλητος? Μόνος του έτρεχε. Υπήρχε περίπτωση να έρθει δεύτερος?
       Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω  και προς τον πρόεδρο μερικές σκέψεις γενικότερου ενδιαφέροντος.
        Περιβάλλον δεν είναι  μόνο το φυσικό. Δεν είναι μόνο τα ζώα τα πουλιά και τα δένδρα.
Αλλά και για αυτό ούτε λέξη για την τελευταία δήλωση του κ. Μαγκριώτη σε σύσκεψη την 2/8/2011. Ότι η χάραξη στον Καϊάφα δεν ματαιώνεται, αναβάλλεται. Επίσης και για την απόφαση του δασάρχη να επιτρέψει το κυνήγι στις  προστατευόμενες περιοχές και τον  Καϊάφα .
        Περιβάλλον είναι και το οικονομικό, το εργασιακό και το κοινωνικό. Ποια παρέμβαση σαν μορφή διαμαρτυρίας η καταγγελίας, έκανε ο αδρανοποιημένος Σύλλογος και ο πρόεδρος του όλο αυτό το διάστημα που βιάζονται τα δύο πρώτα, ξεριζώνονται κατακτήσεις δεκαετιών, ισοπεδώνεται κάθε ανάχωμα εργασιακού δικαιώματος, με αποτέλεσμα να κονιορτοποιείται η κοινωνία και να στενάζουν κοινωνικές ομάδες? Ποια δημόσια δήλωση η παράσταση, ποια ενημέρωση ποιά συμπαράσταση σε ένα κόσμο που παραμιλάει? Ούτε μια λέξη ούτε μια αράδα.  Αντί να ισχυροποιήσει συμμαχίες με άτομα που έχουν αποδείξει ότι δεν υπολογίζουν τις αντιλαϊκές εξουσίες, πορεύεται αγκαλιά με τους ισχυρούς της εποχής. Όμως κύριε πρόεδρε αυτοί δεν έχουν σκοπό την ευημερία του πολίτη, αλλά τη δική τους ευμάρεια η οποία εξασφαλίζεται όταν το πολιτικό προσωπικό είναι πειθαρχημένο σε ξένες εντολές. Εσείς που θα κατατάξετε τον εαυτό σας? Για τα ζητήματα αυτά δεν έχετε σαν δημόσιο πρόσωπο και στέλεχος του υπουργείου εργασίας, γνώμη και λόγο? Η μήπως σαν δημόσιος υπάλληλος είστε ευάλωτος?
    Όμως όσο υπάρχουν άνθρωποι αγωνιστές σε καιρούς ανωμαλίας, πολέμου ή ειρήνης υπάρχει ελπίδα. Οι υπογραφές στο ίδιο κείμενο για το ελληνικό χρέος, του Μιχάλη Βαρδάνη (στρατηγού ε.α πρώην προέδρου των αντιστασιακών 67-74) του Μανώλη Γλέζου και του Μιχάλη Δεκλερή, πρώην αντ. Του Σ.Τ.Ε., τον οποίο λέτε ότι θαυμάζετε και εκτιμάτε τόσο πολύ, με άλλους 97 σημαντικούς έλληνες  το πιστοποιεί. Μελαγχολεί κανείς όμως να βλέπει επώνυμους, μεγάλους σε ηλικία να πρωτοπορούν, να δείχνουν το δρόμο όχι του κυνηγιού της ευκαιρίας αλλά της τιμής και της ευθύνης, ενώ νέοι "ηγέτες" σιωπούν ντροπαλά.
      Μετά από τα παραπάνω κ. Αγραπιδά ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται ότι: έχοντας απόλυτο έλεγχο στα Δ.Σ. φροντίδα σας είναι να αδρανοποιήσετε τόσο την ελάσσονα μειοψηφία μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο έπρεπε να ηγεμονεύετε με τις ιδέες και τις προτάσεις του προγράμματος μας, όσο και το σύλλογο για να περάσουν αποφάσεις καταστροφικές για τον τόπο.
Εύχομαι λοιπόν σε σας καλή (αλατοσ)πορεία  και ο λαός να οργανώνεται και να αγρυπνεί.
                                                                                       
                                                                                          Αριστείδης Αβραμόπουλος
(Δημοσιεύθηκε στην ΠΡΩΙΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου