theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Με τον κ. Μένη κάποιο λάκκο έχει η φάβα


       Τελικά πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε. Ένα απ΄ αυτά είναι τι γίνεται με τον κ. Μένη. Μιλάμε για όποιον δεν ξέρει τον κύριο, για τον επί 16 συνεχή χρόνια δήμαρχο Ζαχάρως, προ Πανταζή, ως εκλεκτό όλου του φάσματος της δεξιάς. Μετά την εκθρόνισή του μπήκε στο αντιπανταζικό στρατόπεδο και μάλιστα ήταν ή έδειχνε λάβρος και απηνής διώκτης. Τώρα τελευταία όμως μαθαίνουμε ότι ανακρούει πρύμναν. Τον χρεώνουν μάλιστα ότι από μάρτυρας κατηγορίας  κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πανταζή (28-6-2011 στο εφετείο στην Πάτρα)    

 Έτσι για μην αδικήσουμε τον άνθρωπο, τον καλέσαμε τον ίδιο να μας ενημερώσει για όλα τα  καθέκαστα και τα θρυλούμενα.  
         Πράγματι λοιπόν ήρθαμε σε τηλεφωνική συνδιάλεξη επαφή(19/9) μαζί του και αρνήθηκε διαρρίδην αυτά που του καταμαρτυρούν και μας κατήγγειλε ότι όλα είναι αισχρές συκοφαντίες και υποστήριξε ότι θα είναι πολύ ηλίθιος εάν έκανε τέτοιο πράγμα γιατί έχει υποστεί πάρα πολλά από τον Πανταζή. Έτσι μου είπε έτσι σας γράφω. Μάλιστα κατονόμασε συγκεκριμένα  δυο άτομα, τα οποία βγάζουν αυτές τις φήμες. Είναι και οι δυο ...απόμαχοι υποψήφιοι δήμαρχοι.(Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια..)
Διερωτώμαι πάντως εάν αυτό το σημείωμα ήταν σωστό που δημοσιεύθηκε. Δε βαριέσαι ας το πάρει το ποτάμι, η ωραία μας Νέδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου