theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

ΣΥΜΠΑΡΟΜΑΡΤΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

     Την Πέμπτη το μεσημέρι και στην καντίνα στην παραλία του Γιαννιτσοχωρίου μού επιδόθηκε από δικαστικό επιμελητή ένα εξώδικο από τον Δήμαρχο Ζαχάρως, Νικόλαο Φάμελο εξαιτίας της ανάρτησης της προηγούμενης Δευτέρας (30-7-18) με τίτλο ΠΑΝΤΑΖΙΣΤΑΝ:ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ, επειδή θεώρησε ότι στρέφεται εναντίον του προσωπικά και απευθύνεται απαξιωτικά προς το πρόσωπό του με σκοπό τη μείωση της προσωπικότητάς του και της οντότητάς του ως ανθρώπου και πολιτικού άνδρα. 
    Δηλώνω λοιπόν υπεύθυνα και δημόσια ότι επουδενί υπήρξε η παραμικρή διάθεση εκ μέρους μου για όλα όσα μου καταμαρτυρούνται, όπως απαξίωση, αμφισβήτηση  της ηθικής, της τιμιότητας, της ειλικρίνειας και της πολιτικής του ακεραιότητας.(1) 
      Για οποιαδήποτε αιχμηρή φράση και ατυχή λεκτική υπερβολή που δυνατόν να ληφθεί εις βάρος της προσωπικότητας του δημάρχου και στρατηγού Νίκου Φάμελου ζητώ εκ καρδίας συγνώμη.
   Επίσης στο εξώδικο τονίζεται εν είδει καταγγελίας ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, κακόβουλο και συκοφαντικό χωρίς να ευσταθεί οτιδήποτε από αυτά. Επ΄αυτού   καταθέτω προς γνώση όλων ότι όλα τα γραφόμενα, ειδικά τα περί ρήξης μεταξύ Δήμαρχου Φάμελου και Πανταζή και παραίτησης είναι μαρτυρίες δημοτικών συμβούλων της δικιάς του παράταξης αλλά και από αξιόπιστη έγκριτη πηγή στο δήμο. Επομένως κάθε άλλο παρά αποκύημα νοσηρής φαντασίας είναι.
      Έτσι δεν είναι; 
   Ειρήσθω εν παρόδω πρέπει να ξεδιαλύνω και τινά που θίγονται στο εξώδικο και συγκεκριμένα ο υπαινιγμός στην πρώτη παράγραφο περί παρανομίας (ερασιτέχνης "δημοσιογράφος" σε ιστοσελίδα άνευ αδείας και δη συνταξιούχος) και η ρητή απαγόρευση (δεν σας επιτρέπω όπως τονίζετε και δη υπογραμμισμένα) να αναφέρομαι από τούδε στο πρόσωπό του και να δημοσιεύω φωτογραφίες.
  • Πρώτο και κύριο λοιπόν πρόκειται περί Blog και για αυτό δεν απαιτείται ουδεμία άδεια και δεύτερο κύριε δήμαρχε η όλη μου δραστηριότητα είναι εντελώς αφιλοκερδής (ούτε ένα ευρούλι), άδολη και εθελοντική. 
  • Ως δημόσιο πρόσωπο, που είστε η αναφορά και η κριτική ακόμα και η ευπροσήγορη σάτιρα είναι όχι μόνο επιτρεπτή αλλά και αναγκαία. Ομοίως και οι φωτογραφίες σας που επιπλέουν φύρδην μίγδην στον ωκεανό του διαδικτύου.
(1) Η αιχμηρή και όλως απαράδεχτη φράση "Αλλά τι ξεφτίλα και αυτός" με τον πρώτο δικό μου έλεγχο στις 9 πμ της ίδιας μέρας αποσβέστηκε πάραυτα. 

Σε άλλη σημερινή ανάρτηση δημοσιεύεται ολόκληρο το εξώδικο, όπως με προσκάλεσε ο Δήμαρχος να στέρξω, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές και ορατές έριδες και προστριβές.

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο με αυτό αλλά πάρε: http://www.patrisnews.com/pro-ton-pylon-neos-syndyasmos-sto-dimo-zacharos-fygalias/

    ΑπάντησηΔιαγραφή