theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η Ζουρτσα, ο Τζαβάρας και τα αποδέλοιπα...

       Σύμφωνα με μια ενημέρωση προχτές στις 13-6-19 από  τη "ΦΙΓΑΛΕΙΑ 24 ΝΕWS",  ο υποψήφιος και νυν  βουλευτής Ηλείας Κωσταντίνος Τζαβάρας με τον γνωστό βαρυσήμαντο και στομφώδη λόγο του, δήλωσε κατηγορηματικά ότι η διαδικασία ανακαίνισης του ναού Αγίου Νικολάου [1] την επόμενη βδομάδα φτάνει στο τέλος της. Επειδή όμως κάποιοι διέσπειραν ότι  λέει ψέματα, αύριο ο κ. Τζαβάρας καταθέτει μήνυση και τονίζει ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος [2] Κυρίως γιατί η χυδαία κυβέρνηση του Σύριζα επί 5 χρόνια με ψέματα και συκοφαντίες διώκει πολιτικούς αντιπάλους. Περισσότερα στο βίντεο. 
     Οπότε συνεπάγεται από τη διαβεβαίωση του πρώην υπουργού ότι τα έργα ανακαίνισης του ναού σίγουρα θα αρχίσουν μέχρι το τέλος του μήνα τουλάχιστον. 
   Μακάρι!  Επί αυτού πιστεύω να μας απαντήσει ο Χρήστος Βλάχος, που είναι ο άνθρωπος του Τζαβάρα στη Ζούρτσα. Ο πρώτος κομματάρχης που δικαιολογιμένα παραστέκεται σαν άγγελος φρουρός εκ δεξιών καθόλη τη συνέντευξη. Όμως στην άλλη πλευρά του βουλευτή έπρεπε να είναι ο έτερος .....κουμπάρος, ο Τάσος Αλτάνης. Προκειμένου να μικρύνουμε την ...αδικία δημοσιεύουμε την διπλανή περίπτυξη του Τάσου μετά μειδιάματος άφατης ικανοποίησης και κομματικής περιπάθειας!   
 Να μου επιτρέψετε  να κάνω ένα σχόλιο, που μερικοί ίσως το χαρακτηρίσουν...πικρόχολο, όμως αδίκως μια και δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια διάθεση από την πλευρά μας.   Κάπως λοιπόν μπερδευτήκαμε, νομίζω,  με τη παρουσίαση του θέματος από τα "ΖΟΥΡΤΣΑΝΙΚΑ ΝΕΑ".Από τη μία τονίζουν τις καταγγελίες κατά "αγνώστων" και αμέσως μετά αναφέρουν  μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων. Δεν μας μίλησαν όμως ποια είναι αυτά τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
    Αν και πικάντικη, μια πολύ εύστοχη παρέμβαση στο FB έγινε από τον Morfeas Morfeas, την οποία την προσυπογράφω: 
"Ένας πρώην φίλος του ΚΩΣΤΑ λέει και όποιος θέλει τον ΑΚΟΥΕΙ: Φίλε Κώστα Τριάντα (30) χρόνια είναι πολλά... Αρκετά πρόσφερες στον τόπο μας και εσύ και ΄ολοι οι άλλοι. Δεν θέλουμε άλλο χορτάσαμε.... Αυτό που πρέπει Να κάνεις είναι να πάρεις από το χέρι καΙ τον Κο Κουτσούκο να βγείτε και να προωθήσετε νέους ανθρώπους στα κόμματα σας...Εσείς και δύο με τους αγώνες σας δεν μπορέσατε να βγάλετε την ΗΛΕΙΑ από την προτελευταία θέση στους πίνακες.... Πιστεύω ότι το ΘΈΛΕΤΕ αλλά τόσα χρόνια δεν μπορέσατε κάτι καλύτερο. Πάτε στην άκρη και βοηθήστε νέους ανθρώπους με την πολύτιμη εμπειρία σας και γνώση σας την οποία σας αναγνωρίζουμε όλοι στο Νομό Ηλείας... Δεν Περιμένω απαντήσεις περιμένω έργα και τις αποφάσεις σας να σας χειροκροτήσω....... Γεια χαρά σ΄ όλους.....


[1] Μήπως σας θυμίζει και κάποιον άλλον αυτή η διαβεβαίωση;
[2] Ο κ. Τζαβάρας επιδεικνύει ιδιαίτερη μέριμνα για τους Ναούς του Αγίου Νικολάου, καθότι όταν ήταν υπουργός Πολιτισμού είχε φροντίσει για τη δωρεά τον Άγιο Νικόλαο του Πύργου. Βέβαια αυτή η δωρεά και για το μέγεθος (4.000.000 ευρώ) και για τον τρόπο έχει καταγγελθεί ως"ιερό σκάνδαλο". Δείτε  ΕΔΩ και κρίνετε μόνοι σας.

1 σχόλιο:

  1. Θοδωρή θα στο λέω πάντα, αυτούς στηριξες. Εσύ τους έδωσες δύναμη. Να τους χαιρόμαστε και μαζί το μεγάλο καρχαρία Αλεξανδρόπουλο. Ναι ντε, τον αγαπητικο του Αδώνιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή