theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η πρώτη μορφή ήπιας ανάπτυξης στην περιοχή μας

   Μετά την Απόφαση του ΣτΕ για τον χαρακτηρισμό της παραλιακής ζώνης του Κυπαρισσιακού Κόλπου ως Εθνικό Πάρκο με ότι απαγορευτικούς όρους και αυστηρές δεσμεύσεις συνεπάγονται (κλικ ΕΔΩ) με κυριότερη την οποιαδήποτε οικιστική δραστηριότητα στην παραλιακή ζώνη, αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτοι προσανατολισμοί προς στην πλευρά της ήπιας μορφής ανάπτυξης. Φυσικά μιας ανάπτυξης που να εναρμονίζεται πλήρως με τις οικολογικές κατευθύνσεις του Εθνικού Πάρκου. Προχθές λοιπόν στο πανέμορφο ξενοδοχείο "Natura" 


έλαβε χώρα το πρώτο εγχείρημα. Μάλιστα όχι μόνο προγραμματίσθηκαν τα σχέδια αλλά έπεσαν και οι πρώτες "υπογραφές" μεταξύ των τεσσάρων φίλων που απεικονίζονται στη φωτογραφία: Αρφάνη-Γιαννόπουλου Θοδωρή, Γιώργου Ζήρου, Θεόδωρου Κόλλια και Αντώνη Τζανάβαρη, ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.
Περισσότερα για το θέμα που έχει τεράστιο ενδιαφέρον  με λεπτομέρειες για την προγραμματισμένη επιχείρηση σε προσεχή ανάρτηση.(1)
(1) Όποιος δε φίλος-επαναλαμβάνω φίλος- έχει περιέργεια και αβάσταχτη αδημονία, τότε και μόνο τότε, μπορεί να απευθυνθεί στον κ. Αρφάνη (6946520823) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου