theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΖΟΥΡΤΣΑΣ

           H παρουσίαση της σύσκεψης στη Ζούρτσα για τον Παιδικό Σταθμό, που τόσο ντόρο έκανε ήταν αν μη τι άλλο ζωντανή και έδειξε περίτρανα την ωμή πραγματικότητα. Όμως είχε μια μεγάλη παράλειψη που έχω καθήκον να την αναφέρω. Δυστυχώς δεν συμπεριλήφθηκε και η παρέμβαση του δικηγόρου Γιώργου Βάγια (1), που  πράγματι ήταν μεγαλειώδης. Ο λόγος ήταν ένα δικό μου λάθος στη βιντεοσκόπηση, όμως γράφτηκε πολύ καλά στο μικρό μαγνητόφωνο, οπότε θα γίνει ειδική ανάρτηση στο εγγύς μέλλον ...μετά βαγίων και κλάδων!
           
         Επίσης χρωστάμε και μια αναφορά στον εξ ευωνύμων τυπάκο καθήμενο του Δημάρχου, που με περισσή αυθάδεια επέδειξε μια πέρα για πέρα αντιδημοκρατική συμπεριφορά, εκκολαπτόμενη στα ρόπαλα και στις ασπίδες κατά του λαϊκού κινήματος, που αποδεικνύει το ήθος και την παιδεία του. Μου είπε επί λέξει: "Δεν σου απαντώ γιατί δεν μου αρέσει η φάτσα σου" (2). Ποιος; Ο κακομοίρης ο Καψής τον οποίο, έδωσε ο Θεός,  να μην ξέρω διόλου αλλά και ούτε να τον  έχω συναντήσει ποτέ. Συν  τοις άλλοις ο ..λεβέντης ντροπιάζει κι όλα τα νέα παιδιά της Αστυνομίας που έχει ιδρώσει ο κώλος τους στις εισαγωγικές και στη Σχολή! Να τον χαίρονται το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως αλλά και η Δημοτική Παράταξή του! 
(1) Ο Γ. Βάγιας είναι ένα αξιοσέβαστο πρόσωπο, που με την πλούσια επιστημονική και κοινωνική του εμπειρία κοσμεί τη χαμηλή κοινωνία μας. 
(2)   Πράγμα που ακούγεται καθαρά στο βίντεο  
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
   α)  Για τον Παιδικό Σταθμό γίνεται μεγάλη συζήτηση και προμηνύονται εξελίξεις. Προσέχετε το 3ο και το 11ο θέμα της  σύσκεψης του Δ.Σ της Τρίτης που είναι αντίστοιχα η:
            Έγκριση πρακτικής άσκησης σπουδαστή ΙΕΚ Πύργου στον Παιδικό Σταθμό Ζαχάρως. και οι Εγγραφές νηπίων 2015-2016
                 β) Χρωστάω και τα σχετικά σχόλια εκ μέρους μου στα πολλά  μαργαριτάρια που ακούσθηκαν στη εν λόγω σύσκεψη...
ΟΛΟΙ ΤΟ  ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ Δ.Σ.
ΟΛΗ Η ΖΟΥΡΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου