theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΜΗΤΡΟΠΟΛΟΠΗ: Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΘΙΝΑ ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΦΑ!!! [Α]

             Τον τελευταίο καιρό, όπως και σεις έχετε διαπιστώσει, αποφεύγουμε την παραμικρή ασχολία με τα συμβαίνοντα στον τόπο μας και τούτο γιατί πλέον, εκτός των άλλων, έχουμε απαυδήσει με την όλη κατάσταση, πρώτα με το επίπεδο της δημοτικής αρχής(1) και με όλα τα συμβάντα, αλλά και με το έρμο το πόπολο, που ακόμα χάφτει ό,τι πιο φθηνό, ευτελές και φαύλο του προσφέρουν. Είπαμε πολλάκις ότι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα είναι ο Πανταζής. 
       Μια τέτοια πέτρα και μάλιστα κοτρώνα  είναι κι αυτό  με την αντιπαράθεση της  Ιεράς Μητρόπολης  Τριφυλίας και Ολυμπίας με το δήμο, (λέγε με Πανταζή)  για την ανέγερση της μικρής εκκλησίας σε ακίνητο κληρονόμων στη θέση  «Σοτόπι» Ζαχάρως, μεταξύ των οποίων  είναι και ο έκπτωτος δήμαρχος, Παντ. Χρονόπουλος. κλικ ΕΔΩ
      Η μεν Μητρόπολη καταγγέλλει ότι πρόκειται για την ανέγερση κτηρίου, χώρου λατρείας άλλης πίστεως, εντελώς ξένης με την Ορθοδοξία (2) ο δε Πανταζής ισχυρίζεται ότι πρόκειται για την ανακαίνιση μιας μικρής εκκλησίας, της Αγίας Μαύρας, για την οποία πρόκειται να εκδοθεί κανονική άδεια, σύμφωνα με τον νόμο.  
      Το κύριο επιχείρημα της Μητρόπολης είναι ότι το κτίσμα και στις δύο περιπτώσεις είναι εντελώς παράνομο γιατί δεν έχει βγει καμία πολεοδομική άδεια αλλά ούτε και από την ίδια τη Μητρόπολη, αν πρόκειται για εκκλησάκι, έχει ζητηθεί κάτι σχετικό. 
        Βεβαίως το όλο θέμα είναι τραγελαφικό και υποψιάζομαι μεγάλο φραμπαλά. 
Εσείς τι λέτε ποιοι είναι ο λόγοι που ο Πανταζής τόσο πολύ κόβεται για την εκκλησούλα της Αγίας Μαύρας;Σίγουρα δεν είναι λόγοι θρησκευτικοί, αυτό έλειπε να τον έπιασε πρεμούρα  για την ...ψυχή του. 
   Ένας φίλος δικηγόρος υποστήριξε ότι η ανέγερση μια εκκλησίας μονιμοποιεί μια παράνομη έκταση και ότι οι εκκλησίες, μοναστήρια δεν είναι στην αρμοδιότητα πολεοδομίας αλλά μέχρι το 2012 ήταν της Ναοδομίας και τώρα μιας άλλης υπηρεσία της εκκλησίας (Υπηρεσία Δόμησης της Εκκλησίας της Ελλάδας).
Μήπως σας λέει τίποτα αυτή η ιστορία;
     Εάν δε πρόκειται περί ενός χώρου λατρείας με τη συνέργεια του σιναφιού του Σώρα, Ρωμανία και πολύχρωμες μπούρδες, όπως η Μητρόπολη ισχυρίζεται, τότε πιθανότατα  υπάρχει ένα άλλο πανούργο σχέδιο. Ο Πανταζής με επίφαση την Αγία Μαύρα επιδιώκει  ένα χώρο λατρείας όπου θα μαζεύονται όλοι αυτοί οι απίθανοι αλλοπαρμένοι τύποι του Σώρα (12θεϊστες και σία). Που θα διαμένουν όλοι αυτοί; Φυσικά στο " ξενοδοχειακό συγκρότημα" .
      Το πιο πιθανό είναι να στοχεύει και στα δυο ταμπλό !!! 
[Η συνέχεια λίαν προσεχώς]


(1) Ο πρόεδρος των Ταξιαρχών(Μοφχίτσα), ο περιλάλητος Θανόγιαννης, φαρδιά πλατιά μου εξέφρασε ότι αποχώρησε από την παράταξη του Πανταζή γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα απολύτως. 
(2) Στην όλη επιχείρηση, σύμφωνα με τη Μητρόπολη, συναυτουργός με τον κ. Πανταζή είναι ο  «αυτοαποκαλούμενος Αρχιεπίσκοπος Ρωμανίας», εκείνος ο ...Λεβέντης του περιβόητου Σώρα. Το internet είναι γεμάτο από τα καραγκιοζιλίκια τους. Το παρατιθέμενο βιντεάκι είναι ένα δείγμα.   Επομένως πρόκειται για ένα ειδωλολατρικό χώρο των 12θεϊστών και ελληναράδων του Σώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου