theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΦΑ //////ΣΤΟΝ ΔΕ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗ ΜΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ...ΓΛΕΙΦΕΙ


Αποτέλεσμα εικόνας για καγιαφας ζαχάρωΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ     
ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΟ 
ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ
      Νομίζω ότι πέρασε στο ντουκου και λίγοι αντελήφθησαν την εξωφρενική δήλωση του μεγάλου Δομέστιχου, του περιβόητου Πανταζή στην "ΠΡΩΙΝΗ" στις   10-1-2018           
 (κλικ εδώ), ανάμεσα στις τόσες μπούρδες για τον χαρακτήρα του Καϊάφα. Με το απύθμενο θράσος και την χαζοχαρούμενη μεγαλοπρέπεια που τον διακρίνει, αλλά  και την άνεση που του παρέχουν οι κάθε λογής   ....βαστάζοι του, δήλωσε:
      [Σε ό,τι αφορά τον Καγιάφα το "νησί" με τα ξενοδοχεία,
εγώ εξαρχής είμαι υπέρ του να εμπλακεί ιδιώτης,
διότι είναι τόσο μεγάλη έκταση που το κράτος
μόνο τεμπέληδες θα βάλει εκεί...]
   Πιστεύω πως καταλαβαίνετε ότι ο τύπος στρογγυλοκαθισμένος στον δημαρχιακό θώκο (1) υποστηρίζει ότι είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης του Καγιάφα.  Δεν πιστεύω να εννοεί μόνο τα ξενοδοχεία, αλλά κι αυτό μόνο να εννοεί είναι το ίδιο. Φανταστείτε πόσο θα πληρώνει ο κάθε φουκαριάρης για να κάνει το λουτρό του. Τόσα χρόνια στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής τα ξενοδοχεία και τα λουτρά είχαν  μια μικρή, συμβολική τιμή (2). Εγώ κατάλαβα κάτι άλλο από τα λόγια αυτά αλλά και άλλα προηγούμενα ότι τα λουτρά πρέπει να είναι υπό την εκμετάλλευση του δήμου(3). Τότε με τον δήμο όλα θα είναι αξιοκρατικά, μια χαρά!!!
      Μήπως ο Καγιάφας έφθασε σε αυτή την οικτρή κατάσταση επειδή ήταν δημόσιος για όλο τον κοσμάκη;
    Για δε  την κατάντια τόσα χρόνια πιστεύω ότι την κύρια ευθύνη την έχει η ντόπια κοινωνία και περισσότερο οι θεσμοί με πρώτον τον δήμο, που την διαφεντεύουν. Παρακαλώ πέστε μου τόσα χρόνια μια εκδήλωση, μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πίεσης στους υψηλά ιστάμενους  που οργάνωσε ο δήμος μας! Τι ζητάς θα μου πείτε, όλοι τους, οι δήμαρχοι τα τελευταία 30 χρόνια, ήταν αξιωματούχοι καραβανάδες του στρατού και της Αστυνομίας, εκτός από τον Μπάρμα Γιαννάκη που πέρασε ...αβρόχοις ποσί. 
        卤鹾 Αλλά και το άλλο το τραγελαφικό. 
   ΄Στη μεν δήλωση στην Πρωινή λάβρος εκτοξεύει απειλές και μηνύσεις:  " έρχεται Εισαγγελέας οσονούπω, γιατί έχουμε κάνει μηνύτρια αναφορά" 
        Στην  δε επίσκεψη του υπουργού στον Καγιάφα (κλικ εδω) δηλώνει ακριβώς τα αντίθετα:«Το δημοτικό συμβούλιο Ζαχάρως είναι το μόνο στην Ελλάδα που πήρε απόφαση και είπε ότι στηρίζει τον Πρωθυπουργό σε οποιαδήποτε ενέργεια κάνει για το καλό του τόπου. Το επόμενο βήμα είναι να λειτουργήσει ξανά το παλιό λουτροθεραπευτήριο. Όταν αυτό συμβεί θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης της Ζαχάρως. Η Ζαχάρω ζούσε επί δεκαετίες από την λειτουργία του, ο κόσμος δεν είχε που να μείνει…».
   Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια πώς να χαρακτηρίσω αυτή την συμπεριφορά, 
ΛΑΪΚΙΣΜΟ,     ΘΡΑΣΟΣ,      ΚΟΡΟΪΔΙΑ... 

(1) Τι και αν είναι έκπτωτος και αντιποίηση αρχής, Αυτός δεν χαμπαρίζει τίποτα, Δυστυχώς όμως έχει γίνει κατεστημένο.Περί αυτού θυμηθείτε ξανά  τη σχετική ανάρτηση.( κλικ ΕΔΩ)
(2)   Αν και "κόβεται" ο Πανταζής και οι συν αυτώ για τον λαό, πέστε μου ένα τομέα που έχει εφαρμόσει κοινωνική πολιτική. Ας αφήσουμε τους τσιγγάνους και τους μετανάστες(κρίμα), πολλοί συμπολίτες μας έχουν ξεπεράσει τα όρια της φτώχειας  και έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη μας και μάλιστα αυτή που  πηγάζει από τους ντόπιους θεσμοθετημένους οργανισμούς, τον δήμο, την εκκλησία, τους συλλόγους. Η συμπόνια και η ελεημοσύνη δεν λένε τίποτα. Δεν είναι να τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Κοινωνικό μαγαζί, κοινωνικό φαρμακείο είναι εντελώς ξένα για τους λεβέντες της Sugartawon.  
(3)   Για πες μας ρε Πανταζή μια επιχείρηση ή ένα έργο που ανέλαβε ο δήμος και το έφερε σε πέρας ή αξιοποίησε ένα περιουσιακό στοιχείο; Μήπως το ακίνητο του Χριστόπουλου, μήπως το ερείπιο του γιατρού στον ΄Αγιο Σπυρίδωνα, που το αγοράσατε 100.000 ευρώ και πάνω εν καιρώ κρίσης, μήπως το Αθλητικό κέντρο, μήπως τον βιολογικό (αλήθεια γιατί χάθηκαν τα 8 εκατομμυριάκια;), μήπως το έργο της Μοφκίτσας που σας πήγε ο Θανόγιαννης στον Εισαγγελέα, μήπως τον Ολυμπιακό που όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά με τον απαράδεχτο μεγαλοϊδεατισμό σας, και λοιπά και λοιπά. Για όλα αυτά μήπως φταίει η αντιπολίτευση;(για περισσότερα σχετικά κλικ εδωΗ ΔΕΥΑ είναι άλλη ειδική περίπτωση. Μια δημοτική εταιρεία είχατε και αυτή έφθασε στην άκρη του γκρεμού.  Για την ΔΕΥΑ θα τα πούμε εν καιρώ κι από την καλή και από την ανάποδη. Κρατάτε ένα μόνο στοιχείο, οι Γιαννιτσοχωρίτες όλα τα χρόνια δεν πίνουν από το υδραγωγείο και όλοι αγοράζουν εμφιαλωμένα μπουκάλια. Και στην Κοινότητα λεβέντες δικοί σου είναι. Για αυτό το θέμα θυμηθείτε με: θα κλάψουν μανούλες......Ο νόμος αργεί αλλά δεν ξεχνά, πού θα πάει, θα έρθει... 

Σήμερα το πρωί κι αφού τα παραπάνω είχαν δημοσιευτεί ,με πήρε τηλέφωνο και μπράβο του, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γρηγόρης Κλημαντήρης και μου τόνισε ότι όσα γράφω για την ΔΕΥΑΖ και ειδικά για το νερό στο Γιαννιτσοχώρι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθότι υπάρχουν και πρόσκαιρες εξετάσεις από το Γενικό Χημείο του κράτους όπου διαβεβαιώνεται ότι το νερό είναι πόσιμο. Στο κάλεσμά μου  να μου τις στείλει με προέτρεψε να επισκεφτώ τα  γραφεία και να τις πάρω. .
       Ο Γρηγόρης μου τόνισε και κάτι άλλο: Ο Καγιάφας πρέπει να πουληθεί σε ένα απόγευμα σε ιδιώτη για να βρουν δουλειά πολλά παιδιά της περιοχής
[ το ίδιο λαϊκίστικο τροπάρι που χρησιμοποιούν όλες οι Α/Δ αρχές της περιοχής, αλλά και πολλοί της αντιπολίτευσης: Να ιδιωτικοποιηθεί ο Καγιάφας, να επιτραπεί να γίνουν ξενοδοχεία...πάνω στο κύμα και ούτω καθεξής. Το δημόσιο συμφέρον του λαού και το περιβάλλον στα ...παπούτσια τους.]

  Για την καταλληλότητα του νερού για πόση θα αναφερθούμε στο άλλη μας ανάρτηση, αφού προμηθευτούμε και τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο πρόεδρος. Αναφέρω όμως από τώρα ότι σύμφωνα με τις σχετικές υγειονομικές εγκυκλίους οι εργαστηριακές εξετάσεις δεν αποτελούν τη μόνη βάση για να γίνει αποδεχτή ή να απορριφθεί μια ύδρευση, αν δεν επιβεβαιώνονται από τα πορίσματα της υγειονομικής αναγνώρισης (Υπουργική Εγκύκλιος ΥΖ/4052/8-11-2000). 

1 σχόλιο:

  1. Δεν φταίει ο Πανταζής. Φταίνε αυτοί που του δίνουν βήμα για να διατυπώνει αυτές τις ανοησίες και να συντηρείται στην επικαιρότητα. Έμαθα ότι στην επίσκεψη του Χαρίση ήταν από τους πρώτους που πήραν τον λόγο. Με ποιά ιδιότητα; Δεν εκπροσωπεί τίποτα. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχει ανοχή. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω και με αποκαρδιώνουν. Εκεί που λέω να έρθω να εγκατασταθώ στην Ζαχάρω και να βοηθήσω σε μια προσπάθεια ανάταξης του Δήμου απογοητεύομαι παρ΄ ότι σ΄ όλη μου την ζωή έμαθα να παλεύω και να επιμένω πεισματικά για κάτι που θα είχε αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή