theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

          Η δίκη της Χρυσής Αυγής που άρχισε την άνοιξη του 2014 συνιστά «τη μεγαλύτερη δικαστική διαδικασία για τη φασιστική εγκληματικότητα στην Ευρώπη από την υπόθεση της Νυρεμβέργης μετά το 1945 και τις δίκες που ακολούθησαν τη δεκαετία του 1950», 
      Για ό
λη την Ευρώπη είναι κρίσιμο να καταδικαστεί η ναζιστική οργάνωση: «Εάν η Χρυσή Αυγή καταδικαστεί, τότε το μήνυμα που θα σταλεί παντού είναι ότι το "μοντέλο" της ακροδεξιάς πολιτικής δεν επιφέρει χειροκροτήματα αλλά πολλά χρόνια στη φυλακή».
   Στο εδώλιο έχουν οδηγηθεί  68 άτομα, μεταξύ των οποίων σημαίνοντα πολιτικά στελέχη της Χ.Α., με προεξάρχοντα τον επικεφαλής του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο και το σύνολο των βουλευτών του κόμματος, που είχαν εκλεγεί στις εκλογές του 2012.
     Ενώ λοιπόν η επικρατέστερη καταδίκη που αιωρείται σαν σπάθη επάνω από τα κεφάλια όλων αυτών είναι για σύναψη εγκληματικής οργάνωσης  με ότι αυτό συνεπάγεται, τα χρυσαύγουλα συνεχίζουν τη δράση τους ανά τη χώρα. Βεβαίως εξαφανίσθηκαν τα κάθε είδους πογκρόμ και οι έφοδοι αλλά αυτοί το σκοπό τους.                                 Τα μηνύματα από όλη την Ευρώπη είναι επιτακτικά: Κατά   της ακροδεξιάς, του ρατσισμού,  του νεοφιλελευθερισμού, του φασισμού                                                                    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ                                                                                                                 Είναι ανάγκη λοιπόν σε κάθε δήμο οι δημοκρατικές δυνάμεις να επιστρατευθούν και να εμποδίσουν την επώαση των αυγών του φιδιού!!! Στη Ζαχάρω κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνισή τους ελεύθερα και απροκάλυπτα. 
    Γιατί ο δήμος επιτρέπει τέτοιες προκλήσεις για τη Δημοκρατία και ωμές αναμοχλεύσεις των παθών;  
   Πολύ θα επιθυμούσαμε να μάθουμε τις θέσεις του νέου δήμαρχου Νίκου Χαραλαμπόπουλου αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης, συγκεκριμένα του κ. Αλτάνη;
Αναμένομεν....
Η ανάρτηση του Σαββάτου "13 Οκτωβρίου  1975:
 Η γιορτή μίσους στη Ζαχάρω" αν και είναι 
επανάληψη είχε πολύ μεγάλη ημερήσια
επισκεψιμότητα, έφθασε τους 480!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου