theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΟΎΡΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΘΡΥΛΗΤΟ Π.Δ.

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΤΗΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ 
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!


      Ο ένας συναγωνίζεται τον άλλον. Πότε ο ένας και πότε ο άλλος σέρνουν το χορό. Μια η δημοτική αρχή [Πανταζής]  και μια η μείζονα αντιπολίτευση [Αλεξανδρόπουλος], εναλλάσσονται μεταξύ τους ποιος θα χορέψει πρώτος.Είναι ο χορός του λαϊκισμού με την οπισθοδρομική κομπανία. Η συγκεκριμένη σύμπλευση ήταν  από την αρχή όταν ανέκυψε αυτό το κρίσιμο θέμα με την προστασία του Κυπαρισσιακού κόλπου. Έχουν γίνει κοινά "συλλαλητήρια" κοινές διαμαρτυρίες και ο χορός καλά κρατεί. Αντάμα και οι άλλοι όμοροι δήμοι, προεξάρχοντος του δήμου Κυπαρισσίας.

    Αντί να κατευθύνουν τους δημότες σωστά με φρόνηση, τους έχει κυριεύσει τέτοιο μένος, σκέτη λύσσα, κατά του Σύριζα που και τα πιο προοδευτικά μέτρα τα βλέπουν ως ταφόπλακα, 
 Βεβαίως το σκοπό τον έχουν δώσει τα τοπικά ΜΜΕ που με τα δημοσιεύματά τους υποδαυλίζουν  όχι μόνο τους τοπικούς άρχοντες αλλά και τους δημότες.(κλικ ΕΔΩ
    Μάλιστα έχουμε τονίσει πολλάκις πως όλα αυτά είναι κόντρα στο τοπικό και γενικό συμφέρον και είναι εντελώς ακαταλαβίστικα ΚΑΙ ΑΝΥΠΌΣΤΑΤΑ!    
     Πραγματικά τέτοιο μένος και τέτοια λύσσα κατά του Π.Δ (τα ίδια και με τους Δασικούς χάρτες) δύσκολα συναντάται στους πιο συντηρητικούς κι ακόμη στους πιο ακραίους κύκλους. (1) Και υπόψη είναι τα δυο κυρίως μέτρα του Σύριζα που εφαρμόζονται στην περιοχή μας, και τα δυο      μέγιστα και προοδευτικά.
   Η τραγελαφικότητα εναλλάσσεται με την ανοησία και την κοροϊδία
   Τελευταίες κούφιες κανονιές στον αέρα είναι  η ανακοίνωση καλύτερα το λιβελογράφιμα της παράταξης ΝΕΔΑ (2) [κλικ ΕΔΩ] και η διοργάνωση της αυριανής συζήτησης  στη Ζαχάρω από τον Δήμο. [κλικ ΕΔ:Ω] (3)
   Έχουν εντελώς άγνοια της πραγματικότητας, την οποία καθορίζουν τα προτάγματα της Ε.Ε..σε αυτό το οικολογικό θέμα (ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ), όπως και σε άλλα θέματα, μνημόνια και σια...
[Κάποιος φίλος προβλέπει ότι έτσι θα μπλέξουν με τον Εισαγγελέα για παρακίνηση σε στάση και διάδοση ψευδών ειδήσεων... Έτσι μου είπε ακριβώς].

(1) Και στο θέμα του Κυπαρισσιακού Κόλπου συναντάμε τη ίδια γνωστή ιστορία στη χώρα μας. Η παντελής  απουσία έγκαιρου σχεδιασμού (Κτηματολόγιο, Δασικοί Χάρτες, δαιδαλώδης πολεοδομική νομοθεσία) προτρέπει και επιτρέπει  σε όλες τις παράνομες καταπατήσεις και αυθαιρεσίες.
(2) Τέτοιου είδους λιβελογραφήματα έχουν γίνει αρκετές φορές και έχουμε απαντήσει καταλλήλως. Αυτό θα γίνει και πάλι επισταμένως λίαν προσεχώς. Επιτέλους έχουν περάσει κάθε όριο της ψευτιάς  και του βιασμού της αντικειμενικότητας.
(3) Άκουσον-άκουσον! Αύριο θα κατατεθούν προτάσεις και λύσεις!!!  Τους δέρνει αφέλεια χιλίων πιθήκων και ανοησία 2000 καρατίων..[Γαμώτο δεν θα είμαι....) 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πρώτο βιολί είναι ο "φίλος μας" Δομέστικος!! Μέγας ψεύτης...και βασικός υποβολέας των δημοτών..

1 σχόλιο:

  1. στη ζώνη ΖΑΤ αναφέρει ότι επιτρέπεται:
    10. Η κατοικία έως διακόσια (200) τ.μ, με όριο αρτιότητας τα είκοσι (20) στρέμματα και υπό τις εξής προϋποθέσεις:...)
    Πρακτικά σημαίνει,για όσους γνωρίζουν την περιοχή
    ότι από την διασταύρωση της Καλιδονας και μέχρι τα λουτρά του Καϊάφα από την εθνική οδό μέχρι τη θάλασσα για να χτίσεις σπίτι πρέπει να έχεις ΤΏΡΑ 10 στρέμματα σε δεύτερη δε γενιά 20 στρέμματα.
    Αν αυτό δεν είναι καταδίκη της περιοχής αγαπητέ Blogger τότε πιστεύω ότι ζω στον Αμαζόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή