theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ .....ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ

 Α] ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ

   Από πέρυσι ως γνωστόν στον Καϊάφα   εκτελούνται έργα στο πλαίσιο της 1η φάσης του έργου «Παρεμβάσεις Εκσυγχρονισμού για το Συγκρότημα Καϊάφα», ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, αυτού του εμβληματικού έργου, που είχε δρομολογήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. 
  Λοιπόν ο ρυθμός των έργων εν μέσω της πανδημίας φυσικά είναι αργός και η αρχή έγινε από το γεφυράκι που συνδέει το νησάκι της Αγίας Αικατερίνης με την στεριά προς την εθνική οδό. Σε αυτό το στάδιο δύο είναι τα αξιοσημείωτα:
  • Η απουσία  του παραμικρού ενδιαφέροντος από τον Δήμο Ζαχάρως.  Ενώ έπρεπε να κινήσει γη και ουρανό , βουλευτές και παραβουλευτές, γι' αυτό το μεγαλεπήβολο έργο ΄δείχνει   αδιαφορία λες και ο Καγιάφας δεν ανήκει στον δήμο μας, παρά τις τόσες πομπώδεις διακηρύξεις στο παρελθόν. Τώρα ούτε μια ανακοίνωση. Βεβαίως αυτή η στάση είναι συνέπεια και συνέχεια της γνωστής αλλοπρόσαλλης  πολιτικής του δήμαρχου Αλεξανδρόπουλου για ΕΤΑΔ & το πολύπαθο Π,Δ.[κατευθυνόμενη ..ταφόπλακα και ...και]  Η δε πολιτική του για τον Καιάφα πάλι είναι γνωστή.  Ιδια με εκείνη του Πανταζή, τα λουτρά κι ο Καγιάφας στον δήμο.
  • Το εν λόγω γεφυράκι το κατασκεύασαν εξ αρχής και το ιδιαίτερο γνώρισμα είναι ότι το "σήκωσαν" αρκετά ψηλότερα, περί το ενάμισι μέτρο. Άρχισαν λοιπόν οι παροικούντες και μη την Ιερουσαλήμ  την υψηλή κριτική και τις γκρίνιες: χάλασαν το γραφικό γεφυράκι, έριξαν τσιμέντα  και άλλα τέτοια ανώφελα τραγούδια και παρατράγουδα. Και πού είσαι ακόμα.... Κι ανάμεσα σε αυτούς  τους λεγάμενους κι ο φίλος μου ο Αρφάνης, που είναι γνωστός  για τις περιβόητες κι  αθώες τσιριμόνιες του, όπως για το Π.Δ. Σκοινί κορδόνι τις πάει... . [1]
Β] ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ
     Από τα τηλέφωνα πολλών φίλων συμπέρανα ότι πρέπει να κάνω μια ...αποκατάσταση της αλήθειας. Αρκετοί λοιπόν φίλοι πίστεψαν τα γραφόμενα εκείνης της ανάρτησης ότι δηλαδή μου έκαναν αναφορά στον "Μεγάλο αδελφό" ο Πανταζάρας και ο Παναγόπουλος, παραβλέποντας το πρωταπριλιάτικο έθιμο. Βεβαίως και μας ευχαρίστησε που το ...έχαψαν. Με την ευκαιρία καταγγέλλω άλλη μια φορά τους ρουφιάνους και τους σπιούνους, τα γνωστά κατσούλια που φοβούνται την ΑΛΗΘΕΙΑ. 
ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΛΆΜΠΕΙ  ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ!!! 

[1] . Το προηγούμενο καλοκαίρι μας είχε πρήξει ..με το μεγαλοκέφαλο στη θάλασσα που είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τα χελωνάκια κ.τλ. Περισσότερα για αυτές τις απίθανες εμμονές του ξέρει ο Κουμπαράκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου