theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

ΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ [ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ] & ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ

        Εάν ανατρέξετε στη σελίδα [site] του δήμου Ζαχάρως θα πάθετε κολούμπρα. Με μια απλή ματιά η προχειροδουλειά επισκιάζει τα πάντα. Πραγματικά πρόκειται για μια καρικατούρα. Εάν δε συγκρίνετε τις αντίστοιχες σελίδες των γειτονικών δήμων-να μην πάμε μακριά- Κρέστενας ή Οιχαλίας θα γελάσετε. Εκτός των άλλων παραμένει ανενημέρωτη για αρκετό καιρό. Η τελευταία ενημέρωση πρέπει να έγινε επί εποχής Αλτάνη.
Πάντως είναι λιτή τρομάρα τους. 
    Αξίζει λοιπόν να ενημερωθείτε για τα ΕΡΓΑ  του δήμου και τα Δελτία Τύπου. Από την πληθώρα πολύ εύκολα μπερδεύεσαι.  Αλλά η μεγάλη  κουβέντα είναι η εξαγγελία του Δήμαρχου Αλεξανδρόπουλου ότι: Η πόλη θα πάρει ό,τι της αξίζει με έργα και όχι με λόγια 
Βέβαια αναφέρεται για τη Ζούρτσα αλλά είναι το ίδιο.
   Λοιπόν 1ο και καλύτερο είναι το κυνοκομείο. Θυμάμαι ότι το πρώτο σχετικό νομοσχέδιο  ψηφίστηκε για την τραγική κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντάχθηκε επί εποχής μου στο σχετικό τμήμα Ζωοανθρωπονόσων από τον διπλανό συνάδελφο. Επωφελήθηκαν αρκετοί δήμοι και ίδρυσαν κυνοκομεία που κατάντησαν όμως κολαστήρια. Ο λόγος ήταν η ευαισθησία   των δήμων και η έλλειψη ελέγχου από το κεντρικό κράτος των δήμων. Πλέον ψηφίστηκε καινούργιο νομοσχέδιο [ τα αδέσποτα στο υπ. Εσωτερικών με θετική αντιμετώπιση] Είθε!!!
 Πάντως η νέα οικολογική και φιλοζωική στρατηγική είναι όχι γκετοποίηση (κυνοκομεία, τεχνητά ενδιαιτήματα) αλλά στείρωση και απελευθέρωση στους ΄φυσικούς χώρους που ζούνε. 
   Δικλείδα έτσι για να τελειώνουμε, αν και ψέλνουμε άλλα ευαγγέλια, με το τεράστιο πρόβλημα των αδέσποτων είναι η σωστή αγωγή του ιδιοκτήτη, ο έλεγχος. Αλλά ποιος, η αστυνομία; Αυτοί οι κύριοι έχουν αλλού στρέψει την προσοχή τους. 
   Που μυαλό για τέτοιες ευαισθησίες.
    Ο χώρος δε που προγραμματίζουν να το εγκαταστήσουν  είναι απαράδεκτος.    Με μια συνήθη νεροποντή τα νερά κατακλύζουν τα πάντα. 
   Να θυμάστε τα λόγια μου.
    Περίοπτη θέση στην κατηγορία των έργων που ρεκάζουν και επαίρονται έχουν οι παιδικές χαρές. Για τα πραγματικά έργα (ύδρευση αποχέτευση βιολογικοί, δεν κάνουν καμία κουβέντα.
Τι να πω για το περιβόητο κλειστό Γυμναστήριο, τις θρυλικές Αποθήκες [γιατί δεν τις κάνουν Λαϊκή αγορά που λέει κι ο Μπίλης] και το πολυκύμαντο Παρά θίν΄ Αλός και τόσα άλλα. Για αυτά σε άλλη μας ανάρτηση καθότι η κατάσταση είναι τόσο τραγική, λόγω ανικανότητας όλων των τέως και νυν δημάρχων, που δεν ξεμπερδεύουν ούτε στον αιώνα τον άπαντα. 
Πάντως δείτε τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις. Για εκδηλώσεις ούτε μία , έτσι για δείγμα.
[Περισσότερα για τον μεγάλο 
διαχειριστή κλικ ΕΔΩ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου