theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

23 ραδιοφωνικοί παραγωγοί εκπέμπουν live από το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ


Εγκαίνια του διαδικτυακού ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ 
23 γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί εκπέμπουν live από τη Στροφή
Χρήστος Μιχαηλίδης, Σπύρος Σεραφείμ, Άκης Έβενης, Γιάννης Καλαμίτσης, Γιώργος Χουδαλάκης, Παύλος Τσίμας, Γιώργος Μουχταρίδης, Mενέλαος Καραμαγγιώλης, Κωνσταντίνος Τζούμας, Κατερίνα Καφεντζή, Χρήστος Φερεντίνος, Κώστας Αρβανίτης, Οδυσσέας Ιωάννου, Πάνος Χρυσοστόμου, Γιάννα Τριανταφύλλη, Μάκης Μηλάτος, Άρης Δαβαράκης, Γιάννης Πετρίδης, Μάκης Προβατάς, Αντώνης Πανούτσος, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιάννης Τριάντης, Κατερίνα Ακριβοπούλου...
Ενώνουν τις ραδιοφωνικές τους φωνές live στη διαδικτυακή συχνότητα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ στις 20 Δεκεμβρίου 2010.

Αφορμή είναι η δημοσιοποίηση της επίσημης έναρξης του προγράμματος του διαδικτυακού ραδιοφώνου «web-radio ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται στις 20 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι (Φυλής 150, Άγ. Παντελεήμονας Αχαρνών, κτίριο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ).
Το πρόγραμμα της 20ης Δεκεμβρίου του «web-radio ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» θα αναμεταδίδεται και από τη συχνότητα του Ράδιο Φιλία 106,7 όλη την ημέρα και από τον 105,5 στο Κόκκινο από τις 3 το μεσημέρι και μετά. Επίσης, κάποιες ώρες του προγράμματος θα αναμεταδίδονται και από άλλους ραδιοσταθμούς των FM (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία). Στο διαδίκτυο το πρόγραμμα θα ακούγεται μέσω του www.e-tetRadio.gr που υποστηρίζει την όλη προσπάθεια, του mindradio.gr και αρκετών άλλων web radios. Σημειώνεται ότι το διαδικτυακό ραδιόφωνο εκπέμπει από το site του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου