theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ

ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΑΠΙΔΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 
ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 
ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ. 
ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ 
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 
ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΤΣΙΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.
«Η ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ».
Την παράταξη την έκανες άνω κάτω, μπάχαλο……Έρχεται θύελα... 
Τα του δήμου με τον Πανταζή και όλα τα σχετικά …παρατράγουδα,  τα περιμέναμε. Η παραβατικότητα, η αυθαιρεσία και ο ψευτοτσαμπουκάς με τον φθηνό λαϊκισμό έχουν καταντήσει το δήμο αμαρτωλό ράντσο. Καθένας διαφημίζει ό,τι είναι και ό,τι παράγει.
Το γίγνεσθαι συνάδει με το είναι
Ποιος όμως περίμενε τέτοιο σιγοντάρισμα από τον Αγραπιδά;
Πριν την ορκωμοσία-παρωδία  συνήλθαν οι εκλεγμένοι της παράταξής του και αποφάσισαν να συμμετάσχουν και να ορκιστούν. Για το λόγο αυτής της στάσης ο Στάθης Σκαλτσάς, πρώτος εκλεγείς σύμβουλος με την παράταξή του  μας είπε: «Τι να κάνουμε; Εμείς ζούμε εδώ και δεν μπορούμε να έρθουμε σε κόντρα με αυτόν τον κόσμο»
Μπράβο κύριε Σκαλτσά!!! Και ο νόμος;  Τι θέση έχει; Η παρανομία, η αυθαιρεσία υπερισχύουν στο όνομα του λαού και για το συμφέρον του λαού;  Όλοι μα όλοι οι καταπατητές της ελευθερίας και οι βιαστές ανθρώπινων  και δημοκρατικών δικαιωμάτων επικαλούνται το λαϊκό συμφέρον και γίνονται πιστευτοί με τέτοια φθηνά επιχειρήματα.
(Πριν από λίγο ο Αγραπιδάς μου υποσχέθηκε ότι θα μου στείλει τη σχετική απόφαση. Όχι ότι αλλάζει τίποτα, αλλά εάν τη δείτε και σεις και εγώ να μου γράψετε…Για δε τη στάση του εκλεγμένου συμβούλου με την παράταξη του ΚΚΕ θα γίνει σχετικό αφιέρωμα. )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου