theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Γιατρέ κάτσε καλά

Τώρα τελευταία γινόμαστε μάρτυρες πάρα πολλών παραπόνων αλλά και καταγγελιών ότι κάποιος (οι) γιατρός(οί) του δημοσίου φορέα (Κέντρο Υγείας, Αγροτικά Ιατρεία) γενικώς στην περιοχή μας αλλάζουν συστηματικά τα φάρμακα των ασφαλισμένων. Πολλές φορές αλλάζουν τις ίδιες τις συνταγές άλλων γιατρών και μάλιστα ειδικευμένων, όπως καρδιολόγων, πνευμονολόγων, ψυχιάτρων.
Η καταγγελίες διαβιβάζονται και από τους ίδιους τους ασφαλισμένους αλλά και από τους φαρμακοποιούς της Ζαχάρως. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότεροι ασφαλισμένοι είναι αγράμματα γερόντια, όμως με περηφάνια και αξιοπρέπεια! Εκτός αυτού, που για μας είναι πρωτεύον, αυτή η καταγγελία τραυματίζει βαρέως την ιατρική διαπίστευση και το απαράβατο δικαίωμα της συνταγογράφησης κάθε γιατρού.
Στις επόμενες ημέρες θα επανέλθουμε με εκτεταμένη αναφορά καθότι το θέμα είναι φλέγον για τη μικρή κοινωνία. Πολύ θα λυπηθούμε δε εάν η όλη αισχρή κατάσταση συνεχισθεί γιατί θα αναγκασθούμε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες προς τις προϊστάμενες αρχές και θα καταγγείλουμε το απαράδεχτο γεγονός στον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου.
Ο λόγος γιατί γίνονται αυτά τα παρατράγουδα είναι εμφανής σε όλους. Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Η άτιμη η Μίζα…..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου