theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ ΚΑΪΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΝΕΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ !

   ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΦΑ(ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..), ΚΑΘΟΤΙ Ο ΚΑΪΑΦΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.  ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ, Η ΝΕΔΑ. 
   ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ  ΔΥΟ ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ. ΟΠΟΤΕ  ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ  ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΥΝΕΧΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑ (1) ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΪΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΤ.Λ.) Η ΝΕΔΑ ΟΜΩΣ ....ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ   ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ (ΚΑΦΥΡΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΉΣ ΚΑΙ ΣΙΑ) ΤΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ.  
     (1) Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Πλέον οι κόφτρες και τα αυλάκια είναι όλα ανοιχτά. Οι τελευταίες σχετικές συζητήσεις έλαβαν χώρα προχθές στο μαγαζί του Δαμικούκα στον Κακόβατο και κυρίως χθες στο  Μπισχίνι με πολλούς Πολιτιστικούς Συλλόγους, κάτω από την ζεστή φιλοξενία του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων με την άξια πρόεδρό του κ. Ρέα Μακρή. Αρμενίζουμε πρύμα όλοι μαζί,  κόντρα στον αέρα , πλησίστιοι . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου