theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ …ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

     Τι γίνεται με τους Βουλευτές του νομού μας; Μα είναι δυνατόν για ένα θέμα τόσο σημαντικό για τον τόπο μας, που  είναι η «Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη» (ΕΠΜ), να μην παίρνουν ουδεμία θέση; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση!
    Σίγουρα η ΕΠΜ για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη του Κυπαρισσιακού κόλπου, από τις εκβολές του Αλφειού μέχρι τη Νέδα στο μέλλον θα διαδραματίσει κύριο και αποφασιστικό ρόλο κι αυτοί περί άλλα τυρβάζουν.
      Δύο τινά συμβαίνουν, ή :
  1.       Δεν γνωρίζουν τίποτα
  2.       Αποφεύγουν το θέμα για τους γνωστούς λόγους
          Είτε το ένα συμβαίνει είτε το άλλο οι κυρίες βουλευτίνες και οι κύριοι βουλευτές είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.
     Εάν αγνοούν το θέμα – που είναι και το πιο πιθανό -  τότε καλύτερα να πάνε στα σπίτια τους ή να προσλάβουν κι άλλους συμβούλους. Εάν από την άλλη νίπτουν τας χείρας των για να μη δυσαρεστήσουν τους ψηφοφόρους τους, τότε είναι Μαυρογιαλούροι.
       Μα καλά οι άλλοι, ας πούμε ότι δικαιολογούνται. Ο κ. Κουτσούκος τραβιέται με το συνέδριο, οπότε που να βρει χρόνο, ο δε κ . Τζαβάρας τι να κάνει; Αναπληρωτής  είναι.. Η δική μας όμως, η Ζαχαραία; Μιλώ για την  κ. Αυγερινοπούλου, που φέρει μάλιστα και το βαρυσήμαντο τίτλο: Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος. Αυτή ντε που είναι  τόσο δραστήρια και πρώτη σε όποιο "γάμο και χαρά" και που συνεχώς μας τορπιλίζει στις τοπικές εφημερίδες για τις όποιες δραστηριότητές της (1). Να προχθές ήταν στην ημερίδα του υπουργείου Αμύνης στη Σχολή Ικάρων  για τα "πράσινα στρατόπεδα" 
  
 Για ένα τόσο σημαντικό θέμα γιατί ποιεί την νήσσαν ; Μήπως για να μην τη μαλώσει ο θείος;

(1) Θυμάμαι προεκλογικά, σε διάστημα 15 ημερών θα είχα λάβει και δέκα κλισεις στο κινητό μου. Τώρα, επί μήνες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου