theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ "ΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ"

       Πριν  τρεις μήνες περίπου είχαμε αναφερθεί στο μεγάλο έργο που λάβαινε χώρα στον Κακόβατο με την ίδρυση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ποδοσφαίρου. Τότε πολλοί πολλοί, ακόμα και φίλοι, με κατέκριναν και περιγέλασαν για τα λόγια που χρησιμοποίησα:" Είναι ένα μεγαλείο, ένα ανθρώπινο θαύμα για ολόκληρο το δήμο μας αυτό που επιτελείται στον Κακόβατο, αποτέλεσμα της συνευρεσης δύο σημαντικών ανδρών, του πρόεδρου Πέτρου Μπηλιώνη και του προπονητή - παιδαγωγού Γιώργου Ζήρου."   
     Τώρα όμως, μόνο μετά από λίγο διάστημα βγάζουν το καπέλο. Πραγματικά χωρίς να περιαυτολογώ έφαγαν τη γλώσσα τους. Ναι γιατί επιτελείται ο πιο ιδανικός αρραβώνας (1), από τη μια του αθλητισμού, του παιχνιδιού, που είναι πρώτη ανάγκη των παιδιών και από την άλλη των υπέρτατων ανθρώπινων αξιών, της άμυλας, της ομαδικότητας, της συνεργασίας, που είναι οι βάσεις και το προοίμιο   για τη διαμόρφωση του σωστού ανθρώπου και πολίτη στην κοινωνία.
        Νάμαστε λοιπόν στην πρώτη κοινωνική εκδήλωση της Ακαδημίας, την κοπή της βασιλόπιτας του 2015, όπου γιόρτασαν τα ίδια τα παιδιά, υπό το τιμητικό και στοργικό βλέμμα των γονέων τους, αλλά και την αμέριστη φροντίδα και εποπτεία του Πρέδρου του ΠΑΟ ΚΑΚΟΒΆΤΟΥ Πέτρου Μπηλιώνη και του προπονητή Γιώργου Ζήρου. (Γιατί να μην το γράψω πάλι; Ο Γιώργης είναι το πιο φίνο τζιμάνι της περιοχής και πανάξιος κουμπάρος μου!)
       Τα παρακάτω λόγια ήθελα να τα αναφωνήσω επιτόπου στην εκδήλωση, αλλά που να προλάβω, ο κουμπαράκος είναι ...σίφουνας, οπότε τα γράφω εδώ:
Συγχαρητήρια Πέτρο
Συγχαρητήρια Γιώργο
Συγχαρητήρια γονείς 
Μπράβο ΤΟΞΟΤΕΣ   

(1) Είναι αρραβώνας και όχι γάμος για φτηνό συμφέρον όπως συμβαίνει  ..παραπάνω. Μαρινάκης και σία....    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου