theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΒΓΗΚΑ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΔΙΑΣΕΛΑ Ή ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ

Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
 ΖΑΧΑΡΩΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

{Οσονούπω τονίζαμε προγθές αλλά το πήγαμε
         μετά από δυο  μέρες. Τί να κάνουμε,          
       μεσολάβησε η  τσικνοπέμτη, όπόοτε           
       υπάρχει δικαιολογία. Έτσι δεν είναι:}          

       Το άκρον άωτον  Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια να χαρακτηρίσω  αυτή την περιβόητη απόφαση. Επειδή λοιπόν αφενός τέτοια περίπτωση είναι πρωτόγνωρη σε όλη τη χώρα, αλλά οι μεγάλοι τη γνωρίζουμε από άλλες μαύρες εποχές και σκοτεινά καθεστώτα και αφετέρου επειδη είναι εντελώς αντιφατική και αλλοπρόσαλλη, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα για τους εξής λόγους:
  • Ο δήμος Ζαχάρως  είναι ο μόνος δήμος στην Ηλεία που πρώτευσε η Ν.Δ. και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, 36,67% έναντι 31,01%.
  •  Τα περισσότερα μέλη της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής εμφορούνται από δεξιές και ακροδεξιές αντιδραστικές αντιλήψεις. Μάλιστα ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχος ήταν και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. (1)
  • Όλα τα χρόνια της κρίσης ο δήμος συνέπλεε και υποστήριζε  αναφανδόν τους δήμιους του Ελληνικού λαού και ούτε μια αντίδραση στα μέτρα λιτότητας και του ξεπουλήματος των κυρίαρχων δικαιωμάτων της χώρας.
  • Στις 26 του Φεβρουαρίου στο ΣτΕ εξ αναβολής κρίνεται η ετυμηγορία των δημοτικών εκλογών με πιθανότερη έκβαση την επανάληψη των εκλογών και μάλιστα χωρίς τη συμμετοχή της παρούσας δημοτικής αρχής. 
  • Στην πολυθρύλητη "λίστα Νικολολύδη" ανάμεσα στους 75 δημάρχους και περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες, είναι και ο Πανταζής, που στην ουσία κινεί τα νήματα στο δήμο μας και είναι ο εμπνευστής και αυτού του περίεργου φληναφλήματος κι ας κοκορεύεται ο νέος δήμαρχος, Στρατηγός εκ Ζούρτσης, κ. Φάμελος(2).  
     Το μεγαλύτερο δε ερώτημα είναι σε τι αποσκοπεί και που αποβλέπει αυτή η περίεργη ενέργεια μια και η αντίφαση είναι πασιφανής και η ίδια εντελώς αλλοπρόσαλλη και υποκριτική για δήθεν υποστήριξη των συμφερόντων του λαού και της εθνικής κυριαρχίας. Τρομάρα τους, έστω και έτσι, όλοι το βλέπουν ότι είναι μια θεαματική κωλοτούμπα με επιτόπιο πήδημα..
Αποτέλεσμα εικόνας για σαλβαντορ αλιεντε   Ως προς τις κατσαρόλες δε που ακούστηκε,  θυμίζω μόνο ότι τις χρησιμοποίησαν   οι αντιδραστικές κυράτσες στους δρόμους της Χιλής επί του θρυλικού Σαλβατόρ Αλιέντε με τα γνωστά αποτελέσματα με τον Πινοσέτ και σία. Έτσι οι κατσαρόλες  έχουν μείνει σύμβολο της μαύρης αντίδρασης.Αλλά επ΄ αυτού έχουν γνώση οι φύλακες...Μια ματιά προχθές στο Σύνταγμα τα λέει ΟΛΑ!
     Αγαπητοί μου τι να πούμε; Τέτοιο βοηδογλείψιμο σπανίζει και απαιτείται απύθμενο θράσος. Στις προσεχείς ημέρες, πιστεύω ακράδαντα, ότι   ο μέγας καβαλάρης της Ζαχάρως είναι ικανός να γυρίζει στα "μαντριά και να ισχυρίζεται ότι αυτός έκανε τον Τσίπρα Πρωθυπουργό και θα κάνει Πρόεδρο τον Αβραμόπουλο (3
Κλείνω με το εξής ..λάχνισμα:
"Πανταζή πες αλεύρι 
ο Νικολούδης σε γυρεύει"

(1) Κρίμα που ο κ. Χάρης Λαμπρόπουλος δεν παρευρέθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση. Σίγουρα η τοποθέτησή του θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως περιμένουμε με αδημονία τη δημόσια τοποθέτηση του και ίσως τον πάρουμε τηλέφωνο. Ίδωμεν... 
(2) . Ο Στρατηγός εν αποστρατεία, πρέπει να έχει "φυράνει" εντελώς και να με συμπαθάει. Μια ζωή όταν άκουγε τη λέξη αριστερά, έβγαζε καντήλες και συγχρόνως χτύπαγε τρεις φορές μεταβολή και τώρα εάν παιανίζει αντάρτικα τραγούδια, που λέει ο λόγος, κάτι συμβαίνει. Εκτός κι αν είναι αχυράνθρωπος, πράγμα που διόλου δεν πιστεύω.
(3) Με την αναφορά του ονόματος το μυαλό μου πήγε στο συνονόματο φίλο, τον Αριστείδη. Βρε Άρη πολύ καιρό έχω να σε ακούσω. Περιμένω τα εύστοχα και δυνατά σου σχόλια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου