theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ. Οι παπάδες και οι δήμαρχοι (1)


Σας παρακαλώ πολύ ακούστε με προσοχή το βίντεο και μετά διαβάστε τα υπόλοιπα...


    Όπως ακούσατε από τα τρόφιμα που μοιράζει κάθε μήνα η Εκκλησία στους άπορους στη Ζαχάρω, τίποτα δεν πηγαίνει στους δύσμοιρους τσιγγάνους, που αποτελούν τους τελευταίους και πιο άθλιους από τους άπορους.  Φτώχεια αλλαμπρατσέτα με τη δυστυχία και την κακομοιριά ... (1) 
    Κατά αρχάς για το θέμα γενικά της δωρεάν διανομής των τροφίμων και την αναισθησία των παπάδων έχουμε αναφερθεί επισταμένως εδώ  και 4 χρόνια, συγκεκριμένα στις 24/12/12 παραμονή Χριστουγέννων. ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
  Προσέξτε ότι όλα αυτά τα παρεμβατικά τρόφιμα και οι σχετικές δωρεές είναι από τα προγράμματα της Ε.Ε και σύμφωνα με το Νόμο και δη Κανονισμό δικαιούχοι της δωρεάς αποκλειστικά και μόνο ορίζονται άπορα άτομα ή άπορες οικογένειες, ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διανέμουν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα. Λόγω δε της ανυπαρξίας της κοινωνίας των Πολιτών (σύλλογοι παλιννοστούντων  πολυτέκνων, τριτέκνων, ατόμων με ειδικές ανάγκες, πασχόντων αλλά και σύλλογοι αθίγγανων) στην περιοχή μας φορέας υλοποίησης ανέλαβε η Μητρόπολη Κυπαρισσίας και τη διανομή στα χωριά η κατά τόπους Εκκλησία (παπάς, νεοκόρος, εκκλησιαστική επιτροπή και το... συναπάντημα (κλικ ΕΔΩ).    
   Παρά ταύτα λοιπόν Οι παπάδες και οι παρατρεχάμενοι το βιολί τους και όπως σαφέστατα απορρέει  τα ίδια και απαράλλαχτα  συμβαίνουν κι ας βαδίζουμε στον 5ο χρόνο εφαρμογής του προγράμματος . Καραμπινάτη παρανομία του νόμου και οφθαλμοφανή ασέβεια στο Ευαγγέλιο (Ο ελεών πτωχόν, δανείζει Θεόν).. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτά τα πρωτοφανή πράγματα τα γνωρίζει ο Μητροπολίτης μας. Εάν είναι δυνατόν!!! 
    Ξέρετε πιο είναι το χείριστο; Είναι ότι τόσα χρόνια μπροστά σε αυτή την κατάφωρη και εντελώς παράνομη αδικία  δεν γίνεται ουδεμία διαμαρτυρία από κανέναν και από πουθενά.(2)   Πάντως εγώ με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ  το Δεσπότη και θα καταγγείλω στον Εισαγγελέα τον κοινωνικό ρατσισμό των παπάδων. Καλύτερα είναι αυτή η καταγγελία να γίνει μέσω της Πολύμνοιας κι αυτό θα γίνει με τη συνδρομή των γνωστών φίλων και συναγωνιστών (Μπίλης, Ζήρος, Αρφάνης και η αφεντιά μου).
    Το άλλο θέμα που αναδεικνύεται από το βιντεάκι είναι αυτό με τον καλό και μεγαλόψυχο δήμαρχο, τον γενναίο κατά τον κουμπαράκο μου. Και έλεγα κι εγώ  πώς και γιατί όλοι οι τσιγγάνοι της περιοχής ψηφίζουν αβλεπί και μονοκούκι τον Δον Πανταζή, όπως και στο Γιαννιτσοχώρι τον Τριγάζη (3). Και όχι μόνο οι τσιγγάνοι αλλά και όλοι οι πάσχοντες, οι ανήμποροι και οι ....μικροπωλητάδες. Περί αυτού του θέματος που είναι πασαλειμμένο με μπόλικη λουκουμόσκονη και φτηνό λαϊκισμό θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση. 

(1) Ομοίως από τα παρεμβατικά τρόφιμα αποκλείονται και οι μετανάστες, που πλέον είναι καταγεγραμμένοι συμπατριώτες μας και σαφώς τους ορίζει ο νόμος ως δικαιούχους,  Να μην κάνουμε κουβέντα για τους έρμους και ξεχασμένους και από τον Θεό και από τον Αλλάχ κακόμοιρους Πακιστανούς και  μαυράκους που τους έχουν υπηρέτες στα  χωράφια. . Λίγοι είναι οι Έλληνες που πραγματικά δουλεύουν και μοχθούν στα χωράφια ...
(2) Ιδού πεδίον λαμπρόν για πραγματική δράση και επίδραση των Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων και όχι να ....βαυκαλίζονται με τα γουρουνοπανηγύρια.
(3) Πριν από αυτόν όλοι οι τσιγγάνοι ψήφιζαν μονοκούκι τον ομοούσιο και ομόφρονα τότε ...άρχοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου