theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΑΧΟΣ ΒΑΡΥΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΗ ΖΟΥΡΤΣΑ // Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!!!

          Ενίσταμαι σφόδρα και μάλιστα επικρίνω δεόντως και ανυπερθέτως άνευ ουδεμίας  άλλης τινός δικαιολογίας την πρόεδρον της Κοινότητος Φιγαλίας για την ποταπόν ανακοίνωσιν ήντινα έδημοσίευσεν επειδή δεν της επέτρεψαν να καταθέσει στέφανον υπέρ της μνήμης των Ηρώων του ’21.  [κλικ ΕΔΩ]     
          Είναι ανεπίτρεπτον και απρεπές να καταφέρεται τοιούτως εναντίον ενός ανθρώπου όστις  ιδιαζόντως λαμπυρίζει και σελαγίζει καθ΄ ολοκληρίαν παρά την νοτιοτέραν περίβολον της Ολυμπιακής γαιός, ουχί μόνον των Πετραλώνων, της Λυνισταίνης και της  Φιγαλίας αλλά και προσέτι του παράλιου Γιαννιτσοχωρίου. 
      Ναί! Ομιλώ και ντελαλίζω επιπροσθέτως περί του Κυρίου Βηλαρά, δεξιά χείρα του εξέχοντος Στρατηγού΄Νικολάου Φαμέλου, Δημάρχου εξάπαντος του Πυλίου και Φιγαλέως πεδίου. Οίτινες αμφότεροι εστί απόστρατοι ενδόξων και ηρωικών Σωμάτων Εθνικής Ασφαλείας και εννόμου Τάξεως και δη πλέον του πιθανώς εκ της αλήστου μνήμης χουντός ορμώμενοι. (1) 
[Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ποιος είναι ο Βηλαράς, ξεχωρίζει.. Όμως ο  ωρυόμενος μεταξύ των γερόντων μας είναι άγνωστος, λέτε να είναι και αυτός χωροφύλαξ;]  
  
 Αναμφιβόλως πρέπον και δίκαιον εστί η κυρία Πρόεδρος να ήτο γνώστης και επιδείκνύοντας το προσήκον σέβας έναντι τοιούτων Ανδρών και δη πρεσβυτέρων ίνα επιζητήσει την προσήκουσαν αδείαν.  
   Οψόμεθα την Εικοστήν Πρώτην Απριλίου 
(Αμάν τι έγραψα...ούστ ρε...ούστ!!!) 
   ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ 
ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ!!!
[Έπρεπε να υπάγεις μινιφορούσα!!!]
(1)  Πλέον εις την  πλειοψηφούσαν παράταξιν   του δήμου η "ιθύνουσα στήλη" απαρτίζεται εξ ικανοτάτων στελεχών, προερχομένων εκ των ενδόξων  Σωμάτων Ασφαλείας (προσοχή ουχί ταγμάτων...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου