theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΔΕΥΑΖ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΙΑΦΑ....

Αυτό το κείμενο το είχα γράψει πριν τη 
σύλληψη του Πανταζή και το αφήνω όπως ήταν.

Σε μια άλλη σχετική δημοσίευση τόνιζα ότι το 3ο βίντεο είναι αποκαλυπτικό τοις πάσι. Στην κυριολεξία ο Πανταζής ξεβρακώνεται εντελώς.Τα ψέματα και οι αρλούμπες δεν έχουν όρια.
      Να τα πάρουμε ένα-ένα γιατί χάνουμε τον μπούσουλα.
α] ΔΕΥΑΖ
   Υποστηρίζει ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ακυρώθηκε από την Περιφέρεια επειδή προσέφυγε η αντιπολίτευση. Στη δε επιμονή μου ότι έτσι και έτσι θα ήταν άκυρη διότι δεν είχε τα 3/4 των μελών του συνόλου  του Δ.Σ. υπεκφεύγει τονίζοντας τι θα πουν τώρα στους δημότες και πιο κάτω ότι θα το περάσει αφού ο νόμος επιτρέπει να ψηφίσουν και οι πρόεδροι των κοινοτήτων και σε αυτό επιμένει! Εκεί επιμένει..... 
   Είναι σίγουρο ότι δεν διάβασε καθόλου την ακύρωση από την περιφέρεια ή την διάβασε και εν ψυχρώ μας δουλεύει. Ορίστε η απόφαση που σαφέστατα ορίζε ότι:
     Δεν κάνει το μαύρο άσπρο;
    Και το άλλο. Καθαρά ορίζεται από το νόμο ότι για τη λύση δημοτικής επιχείρησης μετά την ψήφιση με 3/4 απαιτείται και ΠΡΑΞΗ της Περιφέρειας  που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. 
   Το βασικό επιχείρημα που το λέει και το τονίζει είναι ότι εάν ενσωματωθεί η ΔΕΥΑΖ στο δήμο τα τέλη θα ελαττωθούν κατά 65% γιατί τώρα πληρώνεται ΦΠΑ και η μισθοδοσία των υπαλλήλων θα γίνεται από το δήμο, το κράτος. Όλα αυτά είναι αυθαίρετα. Τώρα τι θα γίνουν αυτοί οι υπάλληλοι και σε τίνος την καμπούρα θα πέσει  το τεράστιο χρέος δεν λέει τίποτα. (1) Στηριζόμενος ότι η Αμαλιάδα το έχει κάνει υποστηρίζει επίμονα ότι θα το κάνει ο κόσμος να χαλάσει. Νέος Κουτσόγιωργας....
    Και λέει και το άλλο ότι ο υπουργός θα το περάσει στο γενικό νομοσχέδιο, καλημέρα και έρχεται.....΄
    Πώς να χαρακτηρίσω αυτή την επιμονή του; Δεν είναι αρρωστημένη εγωπάθεια; Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που τον πιστεύουν και τον χειροκροτούν κιόλας!!!
{Δείτε και το σχετικό Δελτίο Τύπου της αντιπολίτευσης του δήμου -κλικ ΕΔΩ}
β] ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ
     Αμ ετούτο είναι πάνω από οποιαδήποτε λογική. Ρητά και δημόσια με απύθμενο θράσος υποστηρίζει πάνω από τη νομιμότητα βάζει το συμφέρον του λαού και για αυτό έχει πάει τόσα πολλά δικαστήρια και για αυτό υποστηρίζει σε βγάζει ο λαός Με τι  να χαρακτηρίσω αυτή την πρόκληση; Μιλάμε για πλήρη απαξίωση του νόμου, της δικαιοσύνης και αυτού του κράτους. 
   Το ξέρει και το παραξέρει ότι όλοι οι δικτάτορες πρώτα από όλα καταργούσαν το νόμο του κράτους, το σύνταγμα για το καλό....του λαού.
       Ζήτω το παρακράτος της Sugartown!!! 
γ) Βιολογικός
  Με τον βιολογικό δέχεται ότι είναι στα δικαστήρια και με αυτό ξέμπλεξε! Τα δε 4,5 εκατ. από τα Πετρέλαια που χάθηκαν υποστηρίζει  ότι τα λαμόγια τα     έδωσαν αλλού που θα έπαιρναν ...μίζα.  
   Το τρομερό όμως  είναι που μας διαβεβαιώνει  ότι ο Βιολογικός εδώ και 6-7 χρόνια δεν πέφτει πλέον στον Καγιάφα αλλά μετά τον καθαρισμό το τελικό νερό πάει για πότισμα.(2)
   Απίστευτο μου φαίνεται....Υποψιάζομαι ότι είναι ο τραγέλαφος της χρονιάς με τραγικές συνέπειες!!!
 Λοιπόν η ψευτιά και η κοροϊδία δεν έχουν όρια . Είναι εντελώς ξετσίπωτος!!!    
     💀 💀💀    Πήγα και ρώτησα μερικούς αγρότες γύρω από τον βιολογικό και ΟλΟΙ γελούσαν κοροϊδέυτικά Πήγα δε και ερεύνησα με ένα φίλο επί τόπου στον Καγιάφα και ο μεγαλοπρεπής σωλήνας πέφτει σε μια αμμουδέρα δίπλα στη λίμνα. Αυτό μας διαβεβαίωσε και ένα πρόσωπο ιού κυκλώματος!!!
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Κι αυτός ο αθεόφοβος με διαβεβαίωνε ότι το νερό πάει για πότισμα. 
     Κοντός ψαλμός αλληλούΙα. Να δούμε τι θα γίνει με τα νέα δεδομένα στη λίμνη που μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουνε τα πρώτα σημάδια.(αρχίζει το ματσ......) 
[επί αυτού θα επανέλθουμε  ...αλλιώς.....]   
       Αξίζει δε να θυμίσω τι μας είπε ο ίδιος πάλι ο Πανταζής στις 19-12-13  κλικ ΕΔΩ ["Η καθυστέρηση στο έργο του Β.Κ. οφείλεται στον εξής λόγο. Τα ΕΛ.ΠΕ. ήθελαν και επιδίωξαν ο μελετητής και ο εργολάβος του έργου να ορισθούν από τους ίδιους. Όμως στη δημοπράτηση που έγινε, σύμφωνα με το νόμο, πλειοδότησαν άλλοι από αυτούς. Αποτέλεσμα μεταξύ μελετητών και εργολάβων να υπάρξει έντονη αντιπαράθεση και όχι συνεργασία. Πλέον οι εργολάβοι συνεννοήθηκαν και ξεπερνώντας τη γραφειοκρατία, το έργο θα αρχίσει και θα τελειώσει πολύ γρήγορα.  Μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει μπει ο εργολάβος...]
Και ιδού τι έλεγε ο τότε δήμαρχος Μπάμης στις 1-3-13   κλκ ΕΔΩ  
   Κομφούζιο του κεραάτά!
 Ο βιολογικός είναι το γεφύρι της Άρτας και έχει μεγάλη ιστορία. Έτσι έχουν δημοσιευτεί πάρα πολλά αρκεί να γράψετε στην αναζήτηση του blog βιολογικός και όλη η κοροϊδία στην επιφάνεια. 
  δ) Περιουσιακή κατάσταση
     Η τελευταία του δήλωση για την οικονομική του κατάσταση είναι μια μεγάλη ατάκα. Ας πούμε ότι είναι έτσι, ότι δηλαδή χρωστάει 50.000 ευρώ θα μας επιτρέψει να δούμε το Πόθεν έσχες; Θα δούμε...
Πάντως δείτε τη περιβόητη  "λίστα Νικολούδη" τον  Μάρτιο 14 και τα συμπεράσματα δικά σας!!! (κλικ ΕΔΩ
  Ξέρετε; Κουρεύει το αυγό και παίρνει το μαλλί του....
   Κάποτε, στις 21-9-11 ζήτησα με αίτηση τα Πόθεν Έσχες ενός αντιδημάρχου και μου απάντησαν ως εξής:
  
(1). Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Δήμος έχει πληρώσει για τη ΔΕΥΑΖ στη ΔΕΗ περί τις 400.000 ευρώ, πράγμα που είναι παράνομο! Βεβαίως τα συνολικά χρέη της ΔΕΥΑΖ είναι πολύ περισσότερα (κλικ ΕΔΩ).
(2) Πριν 5,5 χρόνια, τον  Αύγουστο του 12 είχαμε προβεί σε μια επί τόπου έρευνα-νεκροψία και είχαμε βιντεοσκοπήσει τους σωλήνες που με δόλιο τρόπο από τον βιολογικό κατέληγαν στον Καγιάφα Κλικ ΕΔΩ . ΄
Για νέα μας πασχαλιάτικη εξερεύνηση θα υπάρξει καινούργια ανάρτηση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου