theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ALFA BANK (συνέχεια)

                Σχετικά με την προηγούμενη ανάρτηση πρέπει να τονίσουμε μια παράμετρο  που έχει μεγάλη σημασία. 
     Δύο άτομα από τους κατηγορούμενους της τότε δημοτικής αρχής, ο Θοδωρής Παπακυριακόπουλος, και ο Κώστας Μητρόπουλος (1),  στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2010 δεν συμμετείχαν καν. Μάλιστα ο δάσκαλος είχε παίξει  ενεργό  ρόλο στα τότε τεκταινόμενα μέσα από το πόστο  του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.
   Ο δάσκαλος λοιπόν, ο Θοδωρής είχε δηλώσει παραίτηση από τη θέση του προέδρου του δ.σ και δημόσια στη συνέχεια διαχώρισε τη θέση του από το Πανταζικό στρατόπεδο. Από δε τον Κώστα Μητρόπουλο αναμένουμε από τον ίδιο τις απόψεις του. Δεν χρειάζεται να γράψουμε  ότι και όποιος άλλος από τους αναφερόμενους επιθυμεί να μας παραθέσει τις δικές του θέσεις είναι καλοδεχούμενος. 
       Σήμερα δε  παρουσιάζουμε τον Τάκη Δαμικούκα (Μπαγλάνη), έναν από τους κατηγορούμενους, που τότε ήταν στην ελάσσονα αντιπολίτευση, σε ζωντανή συνέντευξη.
(
        (1)    Τονίζουμε δε τα δυο αυτά άτομα γιατί  τυχαίνει να είμαστε συγχωριανοί και έτσι έχω άμεση γνώση ότι και οι δυο εντάσσονται από εξαρχής στον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο, όπως λέγαμε κάποτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου