theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΙΑ

Το 1ο του Θύμιου Τάγαρη είναι για τα εγκλήματα που έγιναν σε βάρος του Περιβάλλοντος από μερικούς Γιαννιτσοχωρίτες μασκαράδες, δολοφόνους... και 
Το 2ο του Καλλικράτη για τα απαράδεχτα και καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν στο δήμο της Ζαχάρως. 
             Το1ο       Πληροφορήθηκα από αξιόπιστα και σοβαρά πρόσωπα συγχωριανών μου, ότι κάτι λακέδες , θρασύδειλοι  υπάνθρωποι έπεσαν σαν λύκοι στα απροστάτευτα πεύκα του χωριού μας και έκοψαν αρκετά ώστε να τα χρησιμοποιήσουν για να ζεστάνουν το κολασμένο, λιπαρό σαρκίο τους.
   Δεν σεβάστηκαν τους πατεράδες τους που αν και αμόρφωτοι άνθρωποι μας έλεγαν, με υποσυνείδητη περιβαλλοντική γνώση, ότι δεν πρέπει να κόβουμε ούτε ένα πεύκο. 

Δεν γνωρίζουν αυτοί οι ξεφτιλισμένοι ότι για να μεγαλώσει ένα πεύκο χρειάζεται 30 χρόνια ζωής και έχει χαρίσει αρκετές αναπνοές οξυγόνου στον καθένα μας και μας δροσίζει το καλοκαίρι? Να προσέξουν αυτοί οι αχρείοι γιατί η τιμωρία δεν θα έρθει από τους συνανθρώπους τους μόνο αλλά και από το ίδιο το θύμα δηλαδή τα δένδρα. Ο νοών νοείτω!
   Όσο για τα ελαιοτριβεία πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις , ώστε να διευθετηθεί το θέμα των λυμάτων προς τη σωστή κατεύθυνση με την επίβλεψη και συνεργασία ειδικών.Το λιόζουμο βλάπτει σε μέλλοντα χρονικό ορίζοντα το περιβάλλον. Το άμεσο πρόβλημα του χωριού μας είναι ο απέραντος Βόθρος που έχει μεταμορφωθεί ο αγωγός των ομβρίων υδάτων.Είναι μια ωρολογιακή βόμβα στην υγεία των κατοίκων του χωριού μας. 

Οι αρμόδιοι τοπικοί άρχοντες ας επιληφθούν επιτέλους πριν είναι πολύ αργά. Επί Χούντας μας επεβλήθη η κατασκευή τουαλέτας σε κάθε σπίτι, γιατί πηγαίναμε στα σκίντα. Σήμερα είμαστε σε χειρότερη κατάσταση από την εποχή των σκίντων. Θα μας φάνε οι αρουραίοι!!!

Θύμιος Τάγαρης
Το 2ο                    Τα καραγκιοζιλίκια του Δήμου.
Αλήθεια τι κάνει για αυτό η αντιπολίτευση?
Μήπως αγνοούν τη σημασία της λέξης 'έκπτωτος'?
Η έκπτωση είναι αντίστοιχη με τον εξοστρακισμό στην αρχαία ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα.

Ο εξοστρακισμός ήταν μέτρο που έπαιρνε η πολιτεία ενάντια σε εκείνους τους διάσημους άντρες που κρίνονταν επικίνδυνοι για αυτήν και προέβλεπε την απομάκρυνση τους από την πόλη για δέκα χρόνια.
Κάτι αντίστοιχο είναι και η έκπτωση.
Ο Δήμαρχος κρίθηκε επικίνδυνος για τον Δήμο και πρέπει να απομακρυνθεί από αυτόν.Κανονικά έπρεπε να απομακρυνθεί και απο την Ζαχάρω για να μη πω ότι για λόγους ευθιξίας έπρεπε τουλάχιστον να έχει κάνει έστω και μια απόπειρα αυτοκτονίας. Αντ΄ αυτών έχει το θράσος να το παίζει ακόμη δήμαρχος και μάλιστα μέσα στον ίδιο το δήμο παρουσία εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.
Αυτός μπορεί να κάνει ότι θέλει (τρελός είμαι ότι θέλω κάνω) οι άλλοι όμως τι κάνουν?
Εκτός αν όλοι μαζί (Πανταζής,συμπολίτευση,αντιπολίτευση) βράζουν στο ίδιο καζάνι.

Καλλικράτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου