theodoroskollias@gmail.com // 6946520823
Aλήθεια ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας;

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ



              Με ότι και να καταπιαστείς σε τούτο τον δήμο της πολυθρύλητης SUGARTOWN, όποια πέτρα και να σηκώσεις θα αναδειχθεί ένα μικρό η μεγάλο σκάνδαλο.
              Προχθές λοιπόν λάβαμε ένα ανώνυμο σχόλιο, που δεν ξέρω εάν το προσέξατε, το κάτωθι:   
ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η αμαρτωλή  αποθήκη....
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ
 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ 

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΟΥΧΑ.

ΞΕΡΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΙ;

 ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ Η ΟΥΝΤΡΑ;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗ; 
           Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να αναφωνήσω: Επιτέλους να και ένα Μπράβο! Η Ζαχάρω, η πρωτεύουσαη του δήμου μας   απέκτησε Κοινωνικό Παντοπωλείο. Να και ένα πράγμα για συγχαρητήρια.  
      Πόσο λάθος έκανα …. Διαβάζοντας για δεύτερη φορά κατάλαβα το μέγεθος της  πλάνης μου. Πρόκειται για την αμαρτωλή αποθήκη που άνοιξε ο δήμος μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2007 από διάφορες χορηγίες. Οπωσδήποτε δεν αναφέρομαι στις παλιές καταγγελίες για τα τότε πεπραγμένα, που βούιζαν όλα τα χωριά για εκείνο το .....πλιάτσικο (αλυσοπρίονα ψυγεία, κουβέρτες κτ.λ.).
        Μας καταγγέλθηκε λοιπόν  ότι οι λεβέντες και ξέρετε τι λεβέντες, κυκλοφόρησαν μια ανακοίνωση χωρίς καμία υπογραφή ή άλλο στοιχείο, την οποία χέρι-χέρι μεταβίβασαν στους ημετέρους προέδρους των κοινοτήτων να έρθουν να πάρουν ρούχα. Παρακάτω τσιμουδιά. Αναρωτιέμαι λοιπόν, όπως θα έκανε και ένας οποιοσδήποτε πολίτης. Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια και κρυψίνοια; Χάθηκε να βγει μια ανακοίνωση φαρδιά πλατιά που να κάνει το θέμα γνωστό σε όλους τους δημότες; Δικαιολογημένα λοιπόν ο καθένας να λογίζεται ότι κάτι θέλουν να κρύψουν. Σίγουρα ο βάτος κρύβει λαγό και πιστεύω ότι οσονούπω θα έρθουν όλα στην επιφάνεια..       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου